E2a

Hur man skapar en gåva korg för hummer älskare

Välja

Välja, laga och äta en hummer är en upplevelse. Vissa säger att de är mer problem än de är värda, andra önskar att de hade råd att äta dem en gång i veckan. Om du har en hummer älskare på din gåva lista, kommer stegen nedan hjälper dig att skapa en riktigt unik gåva korg som är säker på att ha hummer älskare slickar hans läppar.

  1. Först måste du köpa en mycket stor hummer potten. Besök idealtruevalue.com och kolla in deras 34-quart keramik på stål hummer potten. Det kostar 25€ 0,49 och bör vara tillräckligt stor för att koka upp några humrar.
  2. Besök hemsidan livelob.com att köpa ett presentkort för levande hummer. Webbplatsen livelob.com "hummer gram" har vunnit i popularitet under åren, eftersom folk har insett att New England Hummer är den godaste. Spendera lite tid på hemsidan och kolla in alla deras gåva alternativ, som börjar på 75€. Du kan skriva ut presentkortet och lägga till hummer potten.
  3. Just i fallet hummer älskare behöver några recept, besök amazon.com och köpa en hummer kokbok. Ett bra val är Jasper Whites hummer hemma, vilket är en inbunden kokbok för 20€ 0,30. Detta är en stor resurs för att styra gåva mottagaren om hur man väljer, laga mat och äta hummer. Denna bok bör passa fint inuti hummer potten också.
  4. Samla de verktyg som behövs för att äta hummer. Först kommer hummer älskare behöver ett verktyg för att bryta isär hummer. En hummer klo kracker kan köpas från crateandbarrel.com för 5€ 0,95. Armarna på denna klo cracker är även formade som klor! De behöver också en hummer pick (Williams-sonoma.com), vilket är en smal verktyg som kommer att hjälpa till att få hummer köttet ur även de minsta platserna. Dessa verktyg kommer att göra ett praktiskt komplement till hummer potten.
  5. Du kommer också att behöva lägga en smör varmare till hummer potten. Pfaltzgraff.com säljer en mängd smör värmare för endast 10€ 0,99. Detta kommer att göra det möjligt för hummer älskare på din lista för att doppa sin hummer i smält smör ... yum!
  6. När hummer älskare på din lista tar fram sin kokbok och börjar att skapa ett läckert recept, kommer han att inse att det kan vara en stökig uppgift. Om du inkluderar ett förkläde i Hummertina presentförpackning, kommer du bevisa att du har tänkt av allt. Cafepress.com säljer flera förkläden hummer teman som "Fången hummer?" eller "Got Butter?" De förkläden på denna webbplats varierar i pris från 15€ 0,99-15€ 0,99.
  7. Den sista "ingrediensen" i denna gåva är en haklapp. Om du tror att laga en hummer är rörigt, prova att äta en! Thefreshlobstercompany.com säljer ett sex-pack av engångshaklappar för 5€ 0,50. De har även en bild på en röd hummer på framsidan!

Hur man skapar en gåva korg för hummer älskare. Först måste du köpa en mycket stor hummer potten.
Hur man skapar en gåva korg för hummer älskare. Först måste du köpa en mycket stor hummer potten.

Organisera alla objekt i hummer potten och knyt en stor röd rosett på handtaget på locket. Du har just skapat en gåva korg som är lika unik som hummer äta erfarenhet själv! Hummer älskare på din lista kan vara så tacksam att han ska bjuda in dig att delta i delikatess med honom.

Denna artikel skrevs av Shelly Seigler. Hon skriver för anotherperfectgift.com där du kan hitta fostrar dag gåvor , fäder gåvor dag och unika idéer gåva .