E2a

Hur man skapar en gammal folks hem i Sims 2

Sims 2 är ett av de mest beroendeframkallande spelen i världen

Sims 2 är ett av de mest beroendeframkallande spelen i världen. Människor tillbringar timmar varje dag för att bygga sin egen fantasivärld fylld med många simulerade människor att kontrollera. Spelet innehåller ett hus och samhällsbyggande samt verktyg och ett verktyg för att styra livet för människor i din fantasivärld. Spelet fångar fantasin hos varje person som ger dem möjlighet att bygga sina ideal värld och människor för att representera dem och andra människor i deras verkliga liv. Spelet är så populär att även vuxna spela spelet intensivt. Eftersom du bygger din egen fantasivärld och några av de människor du utvecklar och styra i spelet mogna till senior status, är det klokt att bygga en gammal folklig hem i din värld för att efterlikna den äkta varan. Med alla de verktyg som finns i Sims 2 är detta möjligt och mycket lätt.

Förbered lite tid att arbeta på ditt gamla folk hem. Bygga ditt samhälle kan ta en stund med alla anpassningar och alternativ att välja mellan att inte tala om planering. Om du är en arbetande människa, försök att schemalägga flera timmar att spela spelet där arbetet inte kommer att störa. Se till att du inte förlorar din riktiga jobb på grund av att fokusera mer på spelet än ditt liv.

Välj eller utveckla en rik äldre sim

Välj eller utveckla en rik äldre sim. I Sims 2 fantasivärld tar det spel pengar för att köpa en hel del för din nya gamla folk hem. Om du har en gammal och rik sim, har köp honom en ny mycket att hitta nya senior hem. Välj en massa din sim har råd och köpa den. En efter en, flytta alla dina äldre simmar i partiet.

Designa hemmet. Det finns många olika sätt att utforma den gamla folkmusik hem. Du kan välja att utforma en byggnad med flera våningar om du vill spara på utrymme. Men eftersom dina simmar är ganska gamla, kan klättra upp för trapporna vara hård mot dem. Om du har tillräckligt med utrymme i partiet, kanske du vill ha flera en-berättelse hem och strukturer i partiet. Planera ditt hem först innan bygga det. Bygga ett hem tar pengar så se till att du inte slösa bort den genom att placera en vägg i en viss plan bara för att upptäcka att det inte borde vara där alls.

Bygg hemmet. När du har slutfört planer för ditt nya hem, bygga murar varje struktur och hem. Se till att ge utrymme för entréer till hemmet och de övriga rummen i huset. Skapa ett badrum för både män och kvinnor. Lägg till en bred kök och matplats. Cordon av ett rymligt rekreationsområde för underhållning av dina simmar. Fyll rekreationsområde med TV, biljardbord, pokerbord och andra fritidsaktiviteter objekt. Konstruera rum och sviter för alla dina invånare. Kom ihåg att placera sängar och badrum i varje sovrum eller svit. Om du har begränsat utrymme, placera flera sängar i varje rum. Om du väljer att bygga en två eller tre våningar struktur, se till att lämna utrymme för en trappa och bygga den andra och tredje berättelser också. Du kan göra rum exklusivt för en viss sim genom att aktivera låset funktionen dörrar.

Du kan vara så kreativa som möjligt när man bygger hem

Hur man skapar en gammal folks hem i sims 2. Förbered lite tid att arbeta på ditt gamla folk hem.
Hur man skapar en gammal folks hem i sims 2. Förbered lite tid att arbeta på ditt gamla folk hem.

Du kan vara så kreativa som möjligt när man bygger hemmet. Försök att lägga till en utomhus rekreationsområde som en park eller pool för äldre i hemmet. Se till att du har tillräckligt Sims pengar detta åtagande kan lämna dig utfiskade.