E2a

Hur man skapar en bild insekt samling

Samtidigt har den traditionella insekt samling som har riktiga insekter

Samtidigt har den traditionella insekt samling som har riktiga insekter, avlidna naturligtvis, inneslutna i ett glas och ram är förmodligen rätt väg att gå, var att hänga, visa, eller lagra denna samling kan bli en ganska problem. Detta är förmodligen anledningen till att många insekter samlare välja bilder av insekter som alternativ. Du kan använda dessa bilder för ett fotoalbum eller dela det på nätet via ett digitalt fotoalbum. Du kan även ladda upp bilder på sociala nätverkssajter som Facebook och MySpace för alla dina vänner att njuta av och även att låta folk veta att du är intresserad av insekter. Vad är ditt syfte, här är några steg på hur man skapar och bygger en samling foto insekt.

  • Samla och döda. Processen att skapa en fotosamling kommer att innebära att gå igenom samma process för att samla in, döda, och bevara de avlidna insekter. Använd en flaska eller burk som kan förslutas tätt och placera alla insekter du fånga i det. Tillslut burken och placera dem i frysen över natten. På morgonen, kommer insekterna inne i burken vara död på grund av den kalla och brist på luft. Vid denna punkt, kommer du vill mjuka upp och tina de insekter som ska göra hela processen för positionering och visa dem när du tar sina bilder en hel del enklare.
  • Ta foton. Om du vill att fotona ska så grafiskt detaljerad som möjligt, försök att använda en professionell typ digitalkamera med en otrolig zoom kapacitet. Nu kan dessa typer av kameror vara ganska dyr så om du inte har pengar att spendera pengar på det, då du alltid kan nöja sig med en vanlig digitalkamera. Ta en insekt, placera dem på en bräda och ta en bild. Upprepa processen tills du får varje exemplar digitala bilden.
  • Skapa fotoalbum. Om du vill ha en papperskopia version av fotosamling, då du kommer att behöva skriva ut de bilder du tog. Du kan göra det på två sätt. Det första sättet är att ta med din digitalkamera till din lokala fotoutskrifter plats och har dem skriva ut varje bild på din kamera. Detta kommer att innebära att ladda upp dina foton på deras server och de kommer att redigera och skriva ut den för dig på vilken storlek du önskar. Det andra sättet är att skriva ut bilderna själv. Ladda upp bilder till din dator och använda en programvara fotoredigering för att ändra bilden. Skriv ut det med en vanlig bläckstråleskrivare på fotokvalitet nivå och använda fotopapper som medium för utskrift. När bilderna har skrivits ut, få en typisk fotoalbum och börja placera foton. Se till att märka varje bild med den vetenskapliga och vanliga namnet på insekten. Du kan lägga till ytterligare beskrivningar av insekter samt.
  • Dela bilder online. Ladda upp dina bilder till datorn och förbereda den för uppladdning till Internet. Du kan använda många platser att vara värd för dina bilder och några av dessa är Flickr, Shutterfly, och multiplicera. Du kan använda Facebook och MySpace också. Skapa ett album i din online-profil och ladda upp. Se till att sätta bildtexter och beskrivningar också.


Hur man skapar en bild insekt samling. Samtidigt har den traditionella insekt samling som har riktiga insekter.
Hur man skapar en bild insekt samling. Samtidigt har den traditionella insekt samling som har riktiga insekter.

Nu när du har en fotosamling av dessa insekter, kan du kasta prover och bosätta sig med denna långvariga samling bilder. Du kommer inte längre behöva oroa dig om du har tillräckligt med utrymme i ditt hus för din samling eftersom du har antingen gjort det passa in i en bok eller skapat en digital fotosamling på nätet och i din hårddisk.