E2a

Hur man skapar charm mobiltelefon

Mobiltelefoner har blivit en nödvändighet för alla människor

Mobiltelefoner har blivit en nödvändighet för alla människor, unga och gamla. På grund av detta har mobiltelefoner utvecklats till något som kan vara klädd och inredda för att passa en klädsel eller personlighet. Idag, mobiltelefon charm är en av de bäst säljande tillbehör. Om du vill lära dig att göra en, här är några enkla steg som du kan följa.

  1. Du måste skaffa alla nödvändiga material för att göra den perfekta charm mobiltelefon. Om du är ny på detta, kan du köpa alla verktyg och material i alla pärla och hantverk butiker nära ditt område. Du behöver två crimp pärlor, ett gäng samordna pärlor och dekorativa pärlor spacer. Du kan välja vilken färg så länge det passar utseende. Förbered en chef stift som har rätt längd. Det bör kunna hålla dingla och tillräckligt lång för att skapa en sträng slinga vid slutet. Köp en nyckelring som används uteslutande för bearbetning. För enklare och snabbare resultat, hitta en nyckelring som har en stränga hål och en stängning.
  2. När det gäller de beading verktygen, skulle du behöva smycken trådar som lätt kan vridas. Vanligtvis kommer en längd av sex inches göra men det är beroende på hur länge du vill att din mobiltelefon charm skulle vara. När det gäller de beading verktygen, förbereda en sax, en kedja tång näsa och en rund tång näsa.
  3. Innan du ställer dina pärlor, tänk på en design som bäst skulle passa din mobiltelefon. Skapa en mental bild i huvudet, basera det på pärlorna som du för närvarande har. När du vet vilken typ av charm som du ska göra, börja göra det till verklighet genom att lägga dina pärlor i en ordning som skulle leda till önskad design. Om du är osäker på utseendet, det finns många bilder och bilder design som du kan använda genom att söka på nätet.
  4. Så snart du har ställt in charmen eller dingla, fäst huvudet stift genom att trä den i dinglar pärla. Skapa en ögla på toppen genom att använda din runda tång. Ställ den åt sidan först.
  5. Klipp dina smycken tråd. Se till längden är dubbelt så stor som den dingla. Trä den genom öglan som man nyligen gjort genom wireklämma och tillbaka igen. Lämna en svans med en längd av minst en tum till bättre fast den. Fast pressa wireklämma att säkerställa att den är ordentligt knuten.
  6. Använda resten av smycken tråd, köra det genom nyckelring, i wireklämma och genom samordnande och pärlor spacer. Tätt dra öglan för att säkra den. Du har nu en vacker charm mobiltelefon!

Hur man skapar charm mobiltelefon. Du måste skaffa alla nödvändiga material för att göra den perfekta charm mobiltelefon.
Hur man skapar charm mobiltelefon. Du måste skaffa alla nödvändiga material för att göra den perfekta charm mobiltelefon.

Dessa är de enkla saker som du behöver göra för att framgångsrikt skapa en charm mobiltelefon. Så snart man vänjer sig det, kommer du bli förvånad över hur avkopplande denna procedur är. Allt du behöver göra nu är att väcka din kreativa sinne och börja charmigt dig igenom pärlor. Lycka till!