E2a

Hur man säljer varor för att tjäna pengar i Second Life

Tänk på Second Life som ditt riktiga "andra liv." Den imiterar nästan allt som vår verkliga värld har-regeringen, ekonomi, samhälle och kultur. Precis som i verkliga livet, behöver du pengar för att bekvämt överleva Second Life. Denna värld är att använda Linder dollar (L $) valuta. Du kan använda L $ pengar på samma sätt som du använder pengar i verkliga världen. Du kan även sälja din virtuella Second Life pengar och göra verkliga pengar. Att sälja vissa artiklar på denna värld är ett av de många sätt att tjäna pengar i Second Life. Här är hur man gör det:

  • Registrera dig för ett andra liv -konto. Klicka på "Gå med nu" länken på hemsidan. Det kommer att ta dig till registreringssidan, där du kommer att fylla upp nödvändig information. Med en premie medlemskap rekommenderas alltid. Men det är inte nödvändigt att gå och sälja objekt i Second Life.
  • Studera marknaden. Du vill tjäna pengar, så det är klokt att sälja föremål som är i efterfrågan. Gör din egen forskning för detta som att klicka på "Sök", "handel", och knappar som är relaterade till Second Life marknaden. Du kan också använda "mini-map" eller "Karta" för att flytta runt den virtuella världen. Detta kommer att ge dig idéer om saker som är vanligt säljbar. Fråga Second Life medborgare också och upptäcka saker som de vill köpa och där de brukar tillbringa sina Linden Dollars.
  • Skapa dina objekt. De mest populära produkter på Second Life är kläder, växter, tatueringar avatar, stenar och andra strukturer. Dessa kan skapas med hjälp av speciell scripting programvara. Så, lära hur man gör dessa saker genom skript är nödvändigt.
  • Granska de föremål för marknadsföring. Det finns en hel del säljare i Second Life som säljer samma produkter som din. Se till att din produkt kommer att stå ut genom att göra dem unika och intressanta.
  • Gör objekt till salu. Högerklicka på din valda objektet och välj sedan "Redigera". Leta efter "Till salu"-kommandot. Du måste ange priset efter det. Upprepa detta steg för andra objekt som du vill sälja.

Hur man säljer varor för att tjäna pengar i Second Life. Granska de föremål för marknadsföring.
Hur man säljer varor för att tjäna pengar i Second Life. Granska de föremål för marknadsföring.

Stegen ovan är endast generella sätt om hur man säljer produkter för att tjäna pengar i Second Life. Men att tjäna pengar i denna virtuella värld kommer inte att ske över en natt. Det tar korrekt teknik för att tjäna pengar. Du behöver erfarenhet för att göra det. Åtminstone, kan du ha din genväg genom att följa tipsen nedan:

  • Sälj sakerna som behövs och ville. Fylla i behoven, även konstgjorda behov, Second Life medborgare kommer att arbeta till din fördel. Var i deras skor och tänka på saker som du vill ha och behöver. Det är en bra start för att få fler idéer.
  • Forskning om objektet idéer. Så du har äntligen objekt i åtanke som du vill sälja. Men är du säker på att dessa kommer att sälja bra? Bättre forskning för dem på nätet. Kanske finns det redan föremål som liknar dina utsikter produkter. Vad värre är, det är gratis. Du kan inte tävla med en gratis produkt, speciellt om det är högre kvalitet än vad du kommer att erbjuda.


Den Second Life värld är redan skrämmande-att tjäna pengar kan vara mer skrämmande. Bara gör vad du vill göra. Sälj objekt och tjäna pengar. Endast genom att försöka att du vet säkert om du kan göra det eller inte.