E2a

Hur man roll spelar en Halfling karaktär i en Dungeons and Dragons kampanj

I fantasy rollspel Dungeons & Dragons och D & D

I fantasy rollspel Dungeons & Dragons och D & D, som vad det brukar kallas, är en Halfling något som en människa. Som namnet antyder, är Halfling halv storlek av en människa. I början Dungeons & Dragons-spel, var ordet hobbit först användes, men på grund av juridiska skäl (The Hobbit är ett tecken i romaner Sagan om ringen och The Hobbit), var hobbit ersattes med Halfling. I spelet, bodde Halflings tyst i samhället, och även om deras ras kan göra jobbet för tjuvar, de vägrar att leva liv fulla av stöld och brott. Men under spelets gång genom åren blev de opportunister, ofta orsakar problem, blev de också nomader och de letar efter rikedom var de är just nu. Läs vidare för att lära mer om hur du rollspel en Halfling karaktär i denna fantasi rollspel.

Hur man roll spelar en halfling karaktär i en dungeons and dragons kampanj. Identifiera dig själv om du är en bra eller onda halfling.
Hur man roll spelar en halfling karaktär i en dungeons and dragons kampanj. Identifiera dig själv om du är en bra eller onda halfling.

  • Orsaka problem. En egenskap hos en Halfling är att vara ett problem maker, så om det finns en grupp talar med varandra, invända och säga något som är utanför ämnet. Ljuga för att göra gruppen kampen med varandra och rädda dig genom att stänga ståhej.
  • Identifiera dig själv om du är en bra eller onda Halfling. Även bra Halflings kan orsaka problem ibland. Besluta om vilken attityd att ställa hjälper dig vilken av de nio anpassningar din Halfling karaktär kommer efterlikna. Eftersom din ras är förtjust i stöld, besluta om hur du gör din rikedom: om du kommer att göra det lagligt genom att vara en entreprenör, eller genom att stjäla den rikedom av andra genom svek.
  • En Halfling stolt över sina erövringar. Oavsett om det förvärvar rikedomar genom goda eller onda medel att uppnå något, eller bara ta stolthet i alla problem som du har orsakat.
  • Vara festens. Halflings anses optimistisk, ser det positiva i varje negativ sak som händer honom. Även om du står inför en olycka, gör du alltid saker som kan vända på situationen, arbetar för att göra situationen gynna dig i slutändan.
  • Vara humoristisk. En Halfling anses ha ett sinne för humor. Göra spelet roligt men inte till en grad att det helt stör ditt rollspel.


Halflings är indelade i fem undergrupper raser

Halflings är indelade i fem undergrupper raser. De Hairfoot Halflings är den vanligaste Sub ras av Halflings. De är en ras av Halflings med goda attityder och med päls som täcker fötterna, därav namnet. I de senaste utgåvorna av D & D, de ersätts av Lightfoot Halflings, vara fysiskt kapabel och opportunister också. En annan sub ras är Tallfellow Halflings. De lever i skogar och lite större än Hairfoot och Lightfoot Halflings. Nästa är Furchin Halflings, som är den mest ovanliga Sub ras. De kan bara hittas i de arktiska områdena. Senast är det Stout Halflings. Som namnet antyder, de är feta, och de är mycket bra hantverkare. Välj och vraka bland dessa fem sub tävlingar när rollspel en Halfling.