E2a

Hur man ritar ögon på en pumpa

Rita ögon på en pumpa ansikte är ett otroligt sätt att fira Halloween! Utforska de många olika sätt att skapa jack o lantern på pumpor genom att skapa olika pumpa ansikten-jolly, skrämmande, eller ens en ond pumpa. Den typen av pumpa lykta för att skapa påverkas av hur ögon och munnar är formade.

Drar ögonen på pumpa en komplicerad verksamhet

Hur man ritar ögon på en pumpa. Ta ut köttet av pumpa.
Hur man ritar ögon på en pumpa. Ta ut köttet av pumpa.

Drar ögonen på pumpa en komplicerad verksamhet? Inte alls! Med den här guiden kommer du ha kul att göra olika pumpa ansikten. Okej, låt oss komma igång med att rita pumpa ögon.

  1. Förbered en stor pumpa, en kniv, och en penna. Dessa material är tillgängliga i ditt eget hushåll.
  2. Ta ut köttet av pumpa. För att skapa ett ihåligt ansikte, ett snitt skäras ovan, som innehåller handtaget. Sedan använda en smörkniv, skrapa bort köttet inuti pumpan. Det är tillrådligt att använda en smörkniv än en vanlig kökskniv för säkerheten och ger bättre kontroll på att hålla kniv och skrapa köttet. Urholka pumpan kommer att ge ett utrymme för att sätta ljuset när de nödvändiga hålen har gjorts.
  3. Med hjälp av penna, försiktigt dra riktlinjerna för näsan, munnen och ögonen på pumpa. Se till att inte lämna onödiga repor som kan förstöra ytan av pumpan.
  4. Definiera hålen för att göra. Om du vill rita en arg pumpa, helt enkelt göra sneda rektangulära ögon. Du kan även forma ögonen i en triangel, cirkel eller någon utarbeta form. Ögonen i synnerhet är de intressanta delarna av pumpa. De eyeholes kommer att tjäna bra flyr för ljuset som kommer från ljuset som du kommer att sätta in senare. Lägg till några ögonbryn efter att dra pumpa ögon. Rita sedan en liten triangel under ögonen. Detta kommer att fungera som nosen på pumpa ansikte. Munnen varierar också med känslor skildras av pumpan. Du kan skapa ett lyckligt leende pumpa, en pouted pumpa, och en förvånad pumpa.
  5. När du har ritat hålen, tömma området med smör eller kökskniv. I denna del kan du använda bäst en vass kökskniv för att bättre definiera raderna. Men du måste hantera detta vasst verktyg med omsorg. Lay pumpan i en bekväm ställning för att inte vara besvärande börda på dig medan du rista på den.
  6. Efter carving hålen, är du redo att sätta ljuset. Vänta tills mörkret och stänga av alla lampor i huset. Bara lämna pumpa med ett ljus på ett bord. Detta är ett kreativt sätt att minimera användningen av el och samtidigt underhållande barnen. Men notera att inte lämna levande ljus utan uppsikt, särskilt när du handlar om att sova. Se till att de sitter fast tillräckligt för att förhindra brand.

Det finns olika utseende som du kan ge till en pumpa

Det finns olika utseende som du kan ge till en pumpa. Men se till att du ger det en rätt motivering för Halloween säsongen. Har kul skrämma varandra med dina stålar nolla lyktor!