E2a

Hur man rita ett däggdjurs kropp

Oavsett om du har ett projekt för att visa upp däggdjur eller om du vill förstå däggdjur mer, dra dem kommer att vara en bra idé. Men även om detta låter enkelt, däggdjur är den svåraste av alla djur för att dra. Med uppgifter om deras ansikten och böjar i benen. Men innan du tänker på dessa komplicerade uppgifter rita ett däggdjur, uppmärksamma först den enklaste däggdjur delen att dra-kroppen. Här är en guide om hur du kan dra organet om alla däggdjur som du väljer:

Hur man rita ett däggdjurs kropp. Besluta om vilka däggdjur dra för detta projekt.
Hur man rita ett däggdjurs kropp. Besluta om vilka däggdjur dra för detta projekt.

  • Besluta om vilka däggdjur dra för detta projekt. Även däggdjur har samma egenskaper, har varje medlem i gruppen olika organ. Därför så tidigt som nu, vet vilken typ av däggdjur som du vill rita. Du har möjlighet att dra ett lejon, en elefant, en kanin, en tiger, en hund, en katt, och liknande. Välj en efter ditt projekt och bekanta dig med hur kroppen visas i storlek, form och konsistens.
  • Strukturera kroppen. Göra en struktur innan du fortsätter i själva ritningen processen hjälper dig att styras att dra däggdjurets kropp med mer exakthet. Strukturen behöver inte vara detaljerade så mycket. I själva verket kan du använda en pinne siffra för detta ändamål. Här, beskriva formen på däggdjurets kropp och även huvudet och benen. Även denna guide kommer inte detaljritning ansikte och ben av däggdjur, är det nödvändigt att göra hela strukturen så att du vet var varje del kommer att gå efter avslutad kroppen.
  • Blockera streckfigur. Styras av den struktur som du har skapat tidigare och dra 3D former på varje linje. När du gör detta, se till att formen realiseras redan. En grov skiss av däggdjurets kropp måste redan skapas. Om det finns några brister, korrigera dem så tidigt som möjligt.
  • Lägg svansen. Ditt djurs kropp kommer inte vara komplett utan svans. Därför, kolla in den bakre dryck av djurets kropp och dra en linje där svansen ska sitta. Därefter, blockera linjen för att ge det formen av en sann däggdjurs svans.
  • Päls däggdjuret. När formen på kroppen visar redan, är det dags att lägga till pälsar. Helt enkelt dra ovanpå grov skiss effekterna av päls. Detta är också sant för den bakre delen av djuret.
  • Bläck skissen. Om du ritar med en penna, på denna punkt, bläck linjer med en penna eller en pensel. Sedan ta bort de lösa ledningarna efteråt med ett suddgummi. I de flesta fall kan du vänta med att göra det här steget tills att resten av däggdjuret redan dras. Detta är att se till att du fortfarande kan göra justeringar i kroppen om den behöver bygga på hur du ritar huvudet, ansiktet och benen hos däggdjuret.


Nu när du har i kroppen, kan du arbeta vidare med de andra delarna av djuret. Om du följer dessa steg och du ger ut en stor uttryck och form på ansiktet och benen på djuret, kommer du komma med ett bra projekt för säker.