E2a

Hur man rita en kejsare pingvin fågelunge

Kejsarepingvinet är den största aveln av pingvinen familjen

Kejsarepingvinet är den största aveln av pingvinen familjen. Eftersom de är väldigt lika i storlek, fysiskt det är, kan det vara svårt att göra åtskillnad mellan de manliga och de kvinnliga pingviner Emperor. När de är helt mogna, kan dessa pingviner väga så mycket som 85 pounds och stå till cirka 48 inches. Deras kropp är svart på baksidan och vitt på framsidan med en visning av orange och gula färger på öronen och på deras bröst område. De Kejsarpingviner kan bara hittas i Antarktis där de kan överleva mycket bra trots de svåra förhållandena i området. De är mycket sociala varelser och är ganska populär, blir favorit ämnen för serietidningar, filmer, animerade karaktärer i teckningarna och andra. Ritning dem är roligt också. Här är hur du skapar din egen bild av en Kejsarepingvinet chick:

Hur man rita en kejsare pingvin fågelunge. Gör dig redo med dina verktyg.
Hur man rita en kejsare pingvin fågelunge. Gör dig redo med dina verktyg.

  • Gör dig redo med dina verktyg. Detta kommer att innefatta ett rent papper, en vass penna, färgpennor och ett suddgummi. Om du kan, gör en observation av en verkligt levande pingvin. Kroppen är formad som en oval och huvudet är rund. Vingarna är ena halvan av en halvcirkelformad som ringlar mot ryggen och de har små, korta ben, ungefär som en anka. Penguins har små svansar också, även om de inte är täckta med hår.
  • Rita en tunn linje vinklad mot höger. Skissa på din oval, som kommer att utgöra huvuddelen av din pingvin. Nu börjar rita i din cirkel, bör storleken som är ungefär 1/3 av din oval höjd. Detta kommer nu att bli din pingvin huvud. Placera en cirkel under din oval om storleken på huvudet för att representera ett av benen på pingvinen. Det andra benet ska dras på andra sidan med den ovala formen, men något mindre. Du drar i tunna linjer att placera benen rätt när du ritar.
  • Med din tunna linje som din guide, börja rita i pingvin vingar. Du kanske vill lägga till i en liten triangel nedanför pingvin kropp för att representera sin svans. Lägg in detaljerna på huvudet för att skapa din egen uppfattning om pingvin ansikte, såsom näbb och ögon. Du kanske även vill dra in höjda ögonbryn för att göra din pingvin ser mer animerad. Du är nu klar med den grundläggande formen på din pingvin.
  • Det sista steget är att göra alla sista handen på din ritning. Ta bort alla linjer du har ritat in med ditt suddgummi. Börja arbeta på din pingvin ben den här gången. Eftersom de är ganska lika dem av en anka, använda samma idé för din ritning. Ducks har simfötter och pingviner har samma funktion också. Rita dem på benen på din pingvin. Börjar färglägga din pingvin. Du behöver inte begränsa dig till de grundläggande färgerna i en levande pingvin. Gör din ritning mer attraktiv genom att plaska i färgkombinationer av dina egna.


Genom att följa dessa steg-för-steg-anvisningar vid utarbetandet din pingvin brud, och med din egen kreativitet, kommer du att komma med ett konstverk du kan verkligen vara stolt över!