E2a

Hur man rengör modellbilar

Samla modellbilar är en av de äldsta hobbys runt som verkar stå sig genom tiderna. Ja, det var denna hobby mycket populär under 70-talet och 80-talet när tillverkningen av modellen och leksaksbilar var fortfarande i full gång. Idag kan hobby har förlorat en del av sin popularitet och trendighet grund fler och fler människor som samlar på riktigt eller att andra objekt är värda samla än modellbilar. Men för de människor fortfarande in i spelet, kan du modellbilar sitta i hyllorna samlar damm och rester. Det kan vara hög tid att rengöra dessa bad boys, som du vill att dessa modeller prydligt och korrekt för alla att se. Här är några tips på hur man rengör dessa rotskott för att bibehålla sitt värde och överklagande.

Hur man rengör modellbilar. Använd en gammal tandborste.
Hur man rengör modellbilar. Använd en gammal tandborste.

  • Ge dem ett bad. Gång på ett tag, ger din damm och smuts investerat minibilar ett bad är en riktigt bra idé speciellt om du vill att din samling i nyskick. Det låter faktiskt dumt, men du verkligen behöver behandla dessa som spädbarn. Prep ditt badkar genom att fylla den med varmt vatten. Du kan använda en hink eller hink om du tror att badkaret är overkill. När badkaret eller hink fylld med ca 6 inches av varmt vatten, blanda i en skopa milt rengöringsmedel. Flytande tvättmedel är det bästa alternativet som du kan använda, eftersom det kommer att mätta och späd lätt i vattnet. När skum visas kan du fördjupa nu din dyrbara kull i vattnet. Gör det en efter en och försiktigt skrubba utsidan av bilen med en mjuk trasa eller trasa. Detta bad bör effektivt bort det mesta av damm och rester med spår av lim också.
  • Använd en gammal tandborste. Modellen bilar du ger ett bad för definitivt kommer att ha sprickor och områden som du kanske inte enkelt komma åt och nå med en enkel trasa eller ens din trubbiga fingrar. Detta sagt, använda en gammal men mjuk pensel med tandborste för att försöka komma åt och skrubba dessa sprickor. Många rester kan gömma där och du kommer att vilja rubba dem så snart som möjligt. Överväga att använda en Q-spets är spalten är alltför djup och liten för borsten på tandborsten att nå.
  • Torka modellen. När alla dina barn har tvättats och badade ordentligt, ta bort dem från badet och torka dem med en mjuk och torr handduk. Vatten kan fortfarande vara i sprickorna i modellen. Tömma den och försöka torka dessa sprickor med en torr tops. Medan torkning modellen, se till att torka av vindrutan med en trevlig torr och mjuk trasa från mitten hela vägen utåt.

När varje modell har badat och helt torr

När varje modell har badat och helt torr, placera dem tillbaka på sina hyllor eller monter och njuta av utsikten över dina valpar informationsproblem fräscha och helt nya. Gång på ett tag, se till att ta bort damm varje modell med en dammvippa. Skulle dessa modeller hitta sin väg i att få splashed på med någon typ av vätska, se till att torka återstoden omedelbart med en fuktig handduk eller trasa.