E2a

Hur man rengör ett hjul simulator

För många människor

För många människor, är en bil mer än bara ett transportmedel. Det kan också vara en av de mest omhuldade inköp och investeringar, samt för massor av bil entusiaster, pryder sin bil med skyddande prylar som en designer hjul pedal är hjul racer, hjul koppling, eller ratt spelkontroll en stor spänning. En av de mest användbara av dessa objekt är hjulet simulator, som placeras över navkapsel. Detta tjänar till att både skydda navkapseln från smuts och skador, och även lägger till en snygg och polerad look till din bil. Som med resten av bilen, men du måste rengöra och underhålla den då och då. Här är hur man gör detta.

Hur man rengör ett hjul simulator. Använd tätningsmedel.
Hur man rengör ett hjul simulator. Använd tätningsmedel.

  1. Borsta bort smuts. Eftersom hjulet simulator är i nära kontakt med marken, är det utsatt för smuts och fett. För att effektivt städa, börja med en borste för att ta bort smuts som byggs upp på hjulet simulatorn. Efter tandborstning bort smutsen med en mjuk trasa för att skrapa bort envis smuts, särskilt de som orsakas av lera som har torkat upp på ytan.
  2. Tvätta med tvål. För att få hjulet simulatorn tillbaka till sin lysande härlighet, använd en mild kombination av tvål och vatten för att avlägsna de sista spåren av smuts. Det finns också några recensioner och någon i ytan av hjulet simulatorn, som är mycket svåra att rengöra även med de finaste penslarna. För att ta bort smuts på dessa områden, tvål ner ytan och låta vattnet sedimentera under några minuter. Detta kommer att mjuka upp smuts och gör det lättare att rengöra. Var noga med att inte använda starka rengöringsmedel och rengöringsmedel såsom blekmedel, som kan reagera med metallytan och fläckar orsak och missfärgningar.
  3. Använd tätningsmedel. Rostfritt stål hjul simulatorer bara behöver tvål och vatten och en bra klapp ned med en handduk. Om du använder krom hjul simulatorer, men det är bäst att använda tätningsmedel efter tvätt. Förkromning skapar en tunn och ömtålig yta som lätt kan repas och som är mer benägna att skada från konstant exponering för sol och smuts. För att stärka förkromning, köpa specialdesignade krom tätningsmedel, som du kommer att torka eller spraya över hjulet simulatorn. Det kommer inte bara att skydda krom, men det kan också föra tillbaka den ursprungliga lyster som dåligt underhållna krom ytor så småningom förlora. Utan tätningsmedel, kan du behöva ha krom på igen på hjulet simulatorn efter en viss tid, vilket är mycket dyrare.
  4. Ställa in ett schema. Det bästa sättet att underhålla dina hjul simulatorer är genom god vård och ett regelbundet underhåll schema. När smuts och fett är kvar på hjulet simulatorer för länge, kan det förvandlas till rost, vilket skadar den faktiska ytan på hjulet simulatorn. Minst två gånger om året, försöka ta bort hjulet simulatorn och rengör det av sig själv, vilket kommer att tillåta dig att fokusera på den detaljerade rengöring av objektet. Den bakre delen av hjulet simulatorn är också benägna att smuts efter långa tidsperioder, och bör också rengöras.

Med dessa enkla steg kan rida genom staden med stil och med blanka hjul simulatorer enkelt göras. Tillsammans med säker körning för att säkerställa att hjulen skyddas från repor, kan du göra dina hjul simulatorer ser nytt och fräscht från hjulet kasino under en mycket lång tid.