E2a

Hur man rengör bromsok för att måla

Så, vill du att rengöra dina bromsok innan färgen dem? Tja, här är några tips. Läs på:

Hur man rengör bromsok för att måla. Ta inte bort dina bromsok ännu.
Hur man rengör bromsok för att måla. Ta inte bort dina bromsok ännu.

  • Säkra din bil. Parkera det ordentligt. Kolla in nödbroms. Sätts den? Lyft sedan bilen. Använd din stödbenet. Efter det kan du fortsätta att ta ut hjulen.
  • Ta inte bort dina bromsok ännu. Det finns en rätt tid för det. Inspektera dina bromsar. Tappa dem. Var försiktig. Skydda bromsledningarna. De bör inte färgas. Efter en stund, förbereda dina bromsok. Placera dem på galgar.
  • Redskap för att rengöra dina bromsok. Detta är mycket kritisk. Alla spår av fett eller smuts skall avlägsnas från dem. Annars kan det vara omöjligt att uppnå en jämn yta. Ditt mål är att utjämna ytorna.
  • Använd din stålborste först. Efter det, ta lösningsmedlet. Kom ihåg att det kommer att bli problem om du använder borrmaskin rätt efter att ha försökt lösningsmedlet. Din borrmaskin kan utlösa gnistor eftersom lösningsmedel är en brandfarlig medel. Du bör också se till att lösningsmedlet inte komma in i cylindrarna eller bromsledningar. Lösningsmedlet kan lätt skada dem.
  • Kontrollera om det finns några skräp. Ta ut dem med din stålborste. Sedan ta fram en tandborste och en bit sandpapper. Använd dem för att nå de skrymslen och vrår. Du kan använda en pappershandduk efter om du behöver ordentligt Torka allt.
  • Om du fortfarande se några smuts, få din broms renare. Spraya det på dina bromsok och sedan skrubba bort det omedelbart. Om det fortfarande finns lite fett rester, tvätta dem med en fett-bort tvål.
  • Det är en helt enklare jobb om din bromsoken redan är målade. Det kommer att göra din städning jobb en vind. Helt enkelt skrubba bort den ursprungliga färgen med en skursvampar. Vänta tills din bromsoken blir tråkig. Sedan får du broms renare. Spraya det på din bromsok.
  • Ta fram din trasa. Använd den för att skydda din arbetsyta och för att täcka delar av din bil. Se till att tejpa det väl. Detta är ett strikt krav, särskilt om du ska lita på en sprayfärg.
  • Om du funderar på att anställa icke-sprayfärg, börja förbereda och mixa dina FÄRGER. Du bör också aktivera reaktorn. När du har rört i reaktorn, vara medveten om att din tid redan körs fort. Din färg kan hårdna mellan fyra och fem timmar. Därefter kan din färg blir obrukbar.
  • Om du kommer att använda sprayfärg, fortsätt med omsorg. Täcka allt.

Om du är en nybörjare och du är lite nervös om att dra bort jobbet

Om du är en nybörjare och du är lite nervös om att dra bort jobbet, kan du alltid fråga hjälp av en vän eller en kollega. Du kan också besöka en automatisk tjänst vård reparation som söka professionell rådgivning. Annars kan du gå vidare för att rengöra dina bromsok och förbereda dem för ett bra målning jobb.