E2a

Hur man rengör aluminium MAG hjul

Aluminium MAG hjul ditt fordon utsätts mycket för smuts och skräp i varje väg resa. Detta gör det nödvändigt för dig att rengöra dem från tid till annan. Eftersom hjulen "glans kan ta in en unik gnista i ditt fordon måste du behålla det så mycket som möjligt genom att rengöra dem regelbundet.

Dock är problemet här är att du inte bara rengöra aluminium MAG hjul. Du behöver veta vissa detaljer att säkerställa att dina rengöringsuppgifter inte kommer att ge någon skada på hjulen. Så här, kolla in dessa steg om hur du kan väl rengöra din fordonets aluminium MAG hjul:

Hur man rengör aluminium MAG hjul. Spraya vatten på MAG hjulet.
Hur man rengör aluminium MAG hjul. Spraya vatten på MAG hjulet.

  • Dubbelkolla hjulen. Gör det till en vana att dubbelkolla temperaturen på bromsarna först innan du fortsätter till denna reningsprocess. Detta är nödvändigt eftersom när du börjar spruta kallt vatten i bromsar som fortfarande heta, kan rotorerna deformeras och orsaka fläckar. Därför måste du se till att bromsarna är redan kall innan du börjar rengöring av aluminium MAG hjul.
  • Spraya vatten på MAG hjulet. Använd en vattenslang för att spruta ner vatten på varje MAG hjul. Detta är nödvändigt så att varje smuts, skräp och damm närvarande på hjulen helt kommer att tas bort. Kom ihåg att ju högre trycket av slangen är, desto effektivare rengöring resultaten. Därför, om slangen inte ger dig tillräckligt tryck som du behöver, bifoga ett munstycke på den.
  • Få en hink med varmt vatten med tvål. Förbered en hink med varmt vatten och tillsätt en bra mängd tvål på den. Doppa frotté i hinken och låt det bli mättad med tvål och vatten lösning. Sedan gnugga trasan i varje hjul tills att allt damm och skräp redan avlägsnas.
  • Borsta bort smutsen. För att ta bort smuts och skräp från svåra att nå områden hjulen som de i sprickor och ekrar, använd en lång borste för rengöring. Men se till att busken inte är för slipmedel. Testa borsten först i ett litet område av hjulet innan man fortsätter på processen.
  • Applicera aluminium renare. Vid denna punkt, hjulen är redan redo att ta emot aluminium renare. Men notera att rengöringsmedlet du kommer att använda måste vara lämpliga för aluminiumytor bara. Om inte, kan det orsaka skador på aluminium MAG hjul.
  • Rengör baksidan av varje hjul. Glöm inte att rengöra baksidan av hjulen också. Ta bort däcken först och sedan rengör baksidor tills de lyser perfekt. När hjulen är torra, sätta tillbaka däcken till sin ursprungliga position. Du kan nu räkna mousserande aluminium MAG hjul på bilen.

Att se till att aluminium MAG hjul befrias från smuts regelbundet kan du också säkerställas att ditt fordon alltid kommer att titta på som bäst. Därför, när du ser att det är nödvändigt att rengöra hjulen, gör det en punkt att du inte missar rengöring. Annars kommer din bil inte längre ger dig gnistan du önskar den.