E2a

Hur man publicerar en tidning hip hop

Om du är en certifierad hip-hop femåring - eller åtminstone, en hip-hop entusiast - så varför inte dela ditt intresse med andra likasinnade fans och tjäna en viss inkomst i processen? Vet dock att publicera och underhålla en tidning kommer att ta en hel del engagemang speciellt i början. Men om du känner att du är redo att anta utmaningen att publicera en tidning hip hop, här är några tips som hjälper dig ut:

Få inspiration från befintliga tidningar hiphop

Få inspiration från befintliga tidningar hiphop. Det är en god idé att granska genom olika tidningar hiphop så att du skulle få en känsla av hur man lay-out, designa och skriva egna. Kom ihåg, du vill inte vara en copycat, bli inspirerad, men se till att du sätta din egen twist till din tidning. Du vill att din tidning ska ha en egen stil som.

Bestäm de olika delar och funktioner i din tidning. Först av allt, är det en bra idé att begränsa omfattningen av din tidning. Vad exakt ska det handla om? Vilka konstnärliga stilar och genrer vill du fokusera på? Vem är din tänkta målgrupp? Genom att göra detta, skulle du kunna göra en mer systematisk, organiserad, lätt att förstå tidningen med en solid fanskara. När du har fått din räckvidd och identifierade begränsningar, tänk på funktioner som kommer att gå med dina ursprungliga planer. Tänk också på catchy namn för varje segment.

Har en pool av författare, illustratörer, forskare och fotografer. Du kan börja först med en grupp begåvade vänner som delar samma intressen som du. Men om du vill komma någonstans, se till att du ställer in fasta tidsfrister som alla måste uppfylla. Ha ett veckomöte, där du kan kolla upp hur deras uppdrag kommer igenom. Du kan också göra online-konferenser för mer bekvämlighet.

Ha en marknadsföring team

Hur man publicerar en tidning hip hop. Få inspiration från befintliga tidningar hiphop.
Hur man publicerar en tidning hip hop. Få inspiration från befintliga tidningar hiphop.

Ha en marknadsföring team. Din marknadsavdelning bör ansvara för att leta efter annonsörer för din tidning. Kom ihåg, kommer mycket av din inkomst härledas från annonsörerna. Har din marknadsföring team förbereder ett informativt paket om ditt magasin, samt ett paket med publicitet alternativ som en annonsör kan välja från.

Bestäm din ursprungliga antalet kopior

Bestäm din ursprungliga antalet kopior. Det är bäst att du börjar småskaligt först, och att du riktar en specifik grupp som din lokala samhället. Du bör också bestämma om du vill ha din tidning för att gå ut på en vecka, månad, varannan månad eller kvartalsvis.

Kontakt förlag

Kontakta förlagen. Skaffa en förteckning över publicister inom ditt område och fråga om de är villiga att publicera ett minsta antal exemplar initialt. Det är en bra idé att kontakta nystartade förlag som sannolikt skulle göra jobbet för mycket mindre än etablerade. Men begäran om att få ett exemplar av deras arbete så att du kan granska dess kvalitet. Några saker att hålla utkik efter: robusthet i tidningen bindande, färg och bildkvalitet, kvaliteten på de sidorna, om bläcket lätt lossnar, etc. Dessutom, se till att göra jämförelse shopping först innan du sätter sig på en förläggare .

Där har du det

Få inspiration från befintliga tidningar hiphop. Bestäm de olika delar och funktioner i din tidning.
Få inspiration från befintliga tidningar hiphop. Bestäm de olika delar och funktioner i din tidning.

Där har du det! Dessa är bara några av de sätt att publicera en hip-hop magazine. Kom ihåg, är engagemang för att se till att din hip-hop tidningen kommer att vara en riktig affär, och inte bara en engångsavgift hobby. Lycka till!