E2a

Hur man poserar husdjur för bilder

Få ditt husdjur att vara lugn och plats för en fotosession kan bevisa utmanande. Om ditt husdjur inte är tränad med grundläggande lydnad kan denna uppgift bli svår att hantera. Men om du känner till grunderna om hur man gör ditt husdjur posera för dig, blir det lätt. Följ dessa tips och findhow genomförbart att ta husdjur bilder kan vara:

Hur man poserar husdjur för bilder. Om du tar ditt husdjur till en bild på en studio.
Hur man poserar husdjur för bilder. Om du tar ditt husdjur till en bild på en studio.

  1. Om du tar ditt husdjur till en bild på en studio, mata honom ordentligt minst två eller tre timmar innan du lämnar huset. Få honom att göra sitt badrum uppgifter 15 minuter innan du lämnar. Kom ihåg att inte mata honom igen hela tiden du är i fotografens studio. Ta bara ditt vatten behållare för honom. Om du inte har honom göra sitt badrum uppgifter innan de lämnar, skulle det vara en stor chans att han kommer att lämna sin prägel på studion.
  2. Brudgummen och klä upp ditt husdjur innan du går till studion. Om du väntar tills du kommer till studion innan klä upp honom, kommer ditt husdjur att vara rastlös på grund av spänningen i den nya platsen. Du kanske aldrig att kunna hålla honom lugn för att fixa honom.
  3. Om du tar en bild i ditt eget hem, välj den tystaste platsen i ditt hus. Ditt husdjur får inte vara lugn om han ser andra djur som fåglar eller ekorrar vandrade runt. Du bör hålla barn borta från fotograferingen för en stund. Barnen kan innebära en utmaning för de djur eftersom de kan tro att de är upp till speltid. Försök inte att ställa ditt husdjur för en bild när den närmar sig middag. Lukten av middag i luften kan lätt distrahera ett djur, särskilt hundar.
  4. Du kan behöva en assistent som hjälper dig att ställa in platsen fotosession och att hålla ditt husdjur på plats medan du lugna honom. Små djur som är ganska slingrande och distraherad kan placeras i en korg eller en barnstol. Om ditt husdjur är begränsade i hans ställe, kommer han att begränsa sina rörelser och kommer att stanna i hans ställe.
  5. Du kan distrahera ditt husdjur uppmärksamhet genom pipiga leksaker och godis att ha honom fortfarande hålla väntar på mer när du knäppa de dyrbara bilder av honom på kameran.
  6. En annan idé som är genomförbar är att ha ditt husdjur springa runt och leka i ca 30 minuter. När han blir trött, de mindre chanser de är mest sannolikt att vara slingrande. De skulle vara något trött och skulle gå med på att sitta och fastställer för resten av tiden.
  7. Om ditt husdjur är redan gamla, inte trötta ut honom. Eftersom det är osannolikt att vara glada för att spela, de kommer lyda ditt kommando enkelt och skulle sitta på sin plats. Ta foton så fort som möjligt för att få din senior husdjur ta en paus efter att ha skjutit sin bild.

Få bilder av dina husdjur är ett roligt sätt att hålla dem i dina minnen. Husdjur är en del av vår familj och de gör vår dag till dag stress minimal. Ditt husdjur kommer alltid att vara ditt nummer ett fan och de bilder du hålla kommer alltid att påminna dig om detta uppskattning.