E2a

Hur man planerar en tärnornas lunch

Ett antal bröllop idag börjar fokusera på tärnorna också, genom tärnornas lunch där fokus ligger på pigor som har hjälpt och stött bruden och hennes brudgum genom åren. Även om lunchen är frivilligt, är det ett bra sätt för brudar befästa och tacka hennes tärnor innan bröllopet. Här är hur.

Datum

Datum. Ställ in datum för lunch i förväg. Se till att du faktor i tärnorna som bor i andra stater och som bara reser med flyg till ditt bröllop plats. Om du har dessa typer av tärnor, bör du be dem att komma till ditt område ett par dagar i förväg så att du kommer att ha lite tid kvar att vara värd för lunchen. Undvik schemalägga inte lunch för nära själva bröllopet, men eftersom bruden bör lämnas att koppla av under de senaste dagarna innan bröllopet. Dessutom är de sista dagarna innan bröllopet när små frågor om bröllopet håller reda ut.

Formalitet

Hur man planerar en tärnornas lunch. Datum.
Hur man planerar en tärnornas lunch. Datum.

Formalitet. Därefter bestämmer du om du vill tärnorna "lunch är formell eller informell. Traditionella bröllop kallas för formella tärnor luncher. Men i dag är reglerna förändras och det viktigaste att tänka nu är vilken typ av lunch tärnorna kommer att njuta mest. Om tärnor är mer bekväma med en avslappnad lunch på en bistro som de själva väljer, gå med detta i stället för en styv lunch på en formell restaurang att tärnorna inte nödvändigtvis uppskattar. Prova att be tärnorna förhand för att få deras åsikt i frågan.

Gåvor. Se till att du ger tärnorna en liten gåva eller token inte bara för att delta i lunchen, men framför allt för att gå med på att vara dina brudtärnor. Så mycket som möjligt, välja gåvor som är anpassade till varje brudtärna personlighet. Ett husdjur kärleksfull brudtärna, till exempel, kommer att uppskatta presentkort till en djuraffär. Dessa personligen utvalda gåvor visar exakt hur mycket du bryr dig för varje brudtärna.

Dekoration

Dekoration. Därefter anser dekoration för lunch. Dekorationer är särskilt viktigt om du är värd en lunch i en privat plats som ditt eget hem. Det enklaste sättet att skapa en god atmosfär för lunch är att använda fint porslin och städa huset. Efteråt kan du lägga till enkla accenter som buketter av blommor, flytande ljus och kort sittplatser med varje brudtärna namn tryckt på kortet.

Formalitet. Formalitet.
Formalitet. Formalitet.

Mat. Se till att du planerar maten i förväg och att man tänker på kost begränsningar som dina tärnor kan ha. Tjänar inte något alltför gödning speciellt om lunchen är nära bröllopet, eftersom dina pigor kan ha problem passar in i deras klänningar. Ändå, se till att du tjänar minst en lätt tre rätters middag. Du kan få cateringtjänster för lunch eller så kan du laga mat och servera den själv.

Var noga med att skicka inbjudningar till tärnorna "lunch flera veckor i förväg så att dina bridesmaids kommer att kunna passa in i lunchen i deras schema. Genom dessa steg bör du kunna ta emot tärnornas luncher som gör dina brudtärna vänner känner mig så speciell som du.