E2a

Hur man planerar en skattjakt för barn

Skattjakter är ett kreativt sätt att hantera en grupp av livliga och energiska ungdomar i något parti. Och vad som är bra om skattjakter är att dessa kan göras både inomhus och utomhus. Lägg till detta det faktum att skattjakter är ett billigt sätt att underhålla barn samt. Planerar en skattjakt kan vara skrämmande, särskilt för första gången förälder. Så här krydda ditt barns födelsedagsfest med en gammal god skattjakt aktivitet.

  1. Förbered godsaker för barnen först. Hur bra är en skattjakt om det inte finns några godbitar? Se till att du förbereder dessa först. Förbered så många goodypåsar som du kan för ytterligare priser. Också vara kreativ när man tänker på saker som kommer att läggas i goody bags. Bortsett från att ha de vanliga godis och sötsaker, varför inte sätta målarböcker, enkla pussel, rita böcker och kritor i också?
  2. Skapa din egen skattkarta. Naturligtvis kommer din skattkarta vara baserad på platsen för festen. Om det kommer att vara i ditt hem bakgård, sedan helt enkelt dra in de viktiga detaljer som trädgården set eller studsmattan på skattkarta. Det bästa vore om denna skattkarta har stora och färgrika bilder som detta kommer att vara den som används för vägledning av barnen.
  3. Börja skapa ledtrådar för skattjakt. Kontrollera att varje ledtråd leder till nästa. För ett parti med förskolebarn, skulle det förmodligen bäst att ha färgglada teckningar eller fotografier för ledtrådar. Du kan också använda enkla gåtor och populära dikter som ledtrådar för lite äldre elementära barn.
  4. Börja dölja ledtrådar och skatter. Kontrollera att ledtrådarna är skrivna på ett färgglatt papper. Om ledtråd är en sak, sedan se till att det kommer att vara lätt att skilja genom att sätta den i en färgglad låda. Naturligtvis börjar gömmer skatter också. Se till att du gör det här sättet innan festen startar utan närvaro av dina barn att se till att placeringen av de ledtrådar och skatterna förbli hemligt.

Om du kommer att förvänta många gäster

Hur man planerar en skattjakt för barn. Förbered godsaker för barnen först.
Hur man planerar en skattjakt för barn. Förbered godsaker för barnen först.

Om du kommer att förvänta många gäster, då kan det vara bra att dela in dem i grupper. Tänk på att en minnesvärd fest för ditt barn behöver inte vara dyrt och extravagant. Och planerar en skattjakt för barn kommer säkert att garantera en bra tid, inte bara för barnen utan för vuxna också.