E2a

Hur man överlever Gears of War

Gears of War är ett skjutspel som syftar till att ta ner fienden kallas Locust Horde. Det kan spelas antingen i enspelarläge eller flerspelarläge. Detta spel är ganska utmanande, så om detta är första gången du spelar det, förväntar sig att bli besegrade och om igen. Men för att hjälpa dig, här är några tips på att överleva Gears of War.

  • Samordna med dina lagkamrater. Om du är i flerspelarläget, kom ihåg att lagarbete är mycket viktigt. Genom röstchatt, samordna med dina kamrater och lägga upp strategier din attack. Aldrig besluta på egen hand. Aldrig attackera utan kunskap om dina lagkamrater. Aldrig lämna dina lagkamrater i mörker. Du kommer sannolikt att döda dig om du inte samarbetar med dina lagkamrater.
  • Leta efter omslag. Gears of War har gott om platser där du kan täcka och gömma dig. I själva verket, med lock och är riktad mot fienden är en av de viktigaste punkterna i spelet. Se till att stanna bakom alla möjliga luckor att skydda dig från angrepp och även att exakt rikta din fiende.
  • Vara förtrogen med vapen. Spelet innehåller en mängd vapen. Vet hur var och en av dem fungerar och när vapnen bör användas. Lär dig hur man gör det "Active Reload" liksom. Detta är en funktion som gör att du kan ladda ditt vapen mycket snabbare och syfta till din fiende utan att behöva täta omlastning. Använda "Active Reload" tar mycket att vänja sig, så se till att öva.
  • Lär dig att använda lancer. Lancer är den primära vapen som används i Gears of War. Det är ett gevär med en inbyggd motorsåg som kan användas för att ta ner en fiende på nära håll. Återigen, vet hur man rev upp och använda motorsåg. Detta vapen är en av dina verktyg för överlevnad, så kunskap om den egentliga användningen är mycket viktigt.
  • Se upp för din hälsa. Den röda kugge, kallad "Crimson Omen", representerar din hälsa. Det kommer att bli ljusare när du blir mer skadad. En skalle symbol visas i rött kugge om du är för svag för att den grad av döden. Om du är i flerspelarläget, kan ditt liv återupplivas med hjälp av dina kamrater. Men om du är i enspelarläget, är döden en omedelbar följd.
  • Retreat vid behov. Undvik att spela hjälte. Om du tror att du kommer att dödas, sedan gå vidare och leta efter ett lock. Du kan ta din pistol och försöker skjuta din fiende som du kör iväg. Om du redan gömmer, ta chansen att ta ett bättre mål på din fiende och döda honom.


Sammanfattningsvis

Hur man överlever Gears of War. Samordna med dina lagkamrater.
Hur man överlever Gears of War. Samordna med dina lagkamrater.

Sammanfattningsvis finns det tre saker du måste göra för att öka dina chanser att överleva i Gears of War. Ett, göm dig så ofta som behövs. Du kommer att göra dig mindre av ett mål bakom ett lock. Två, arbeta med dina lagkamrater. Att åka på egen hand är det enklaste sättet att dö. Och tre, vet dina vapen. Använd dem på lämpligt sätt och tid dina attacker. Lycka till!