E2a

Hur man organiserar en luau

För en liten tropisk kul med familj och vänner

För en liten tropisk kul med familj och vänner, kan du ordna en luau eller en liten fest mellan vänner. Du kan organisera luau under någons födelsedag, eller bara för att krydda upp en helg med vänner och familj. Här är hur.

Plats

Läge. Start är att bestämma var du kommer att hålla luau. Så mycket som möjligt, bör den ha en tropisk känsla. Om du har tillgång till stränder i närheten, kan du hålla luau där. Självklart, om du reser till bättre och soligare platser är uteslutet, kan du helt enkelt välja någon plats utomhus som är tillgängliga, såsom bakgård eller parken.

Väder

Väder. Se till att vädret är kooperativa den dagen då du kommer att hålla luau. Kontrollera väderprognoser på tv, eller besöka Internet och skriv in din plats för att hitta på väderprognosen för de dagar när du förväntar dig att hålla luau. Om du inte vill skjuta upp luau även om vädret är lite grumlig, bör du se till att du har stora paraplyer och vagnar som gör att du kan få maten inne i huset så att du kan fortsätta festen inomhus även när det regnar.

Dekorationer

Hur man organiserar en luau. Läge.
Hur man organiserar en luau. Läge.

Dekorationer. Den luau tema kommer till liv med rätt dekorationer. Ännu bättre, behöver dessa dekorationer inte vara dyrt. Besök din lokala hantverk butik och leta efter tropiska söker föremål såsom papper som är färgglada och som har tropiska ritningar, såsom fågeln av paradiset växter, palmer, badbollar, och kokosnötter. Du kan också ladda ner dessa bilder från nätet och skriva ut dessa i pappersform. Efteråt kan du klippa ut dem och hänga dem runt arenan. Du bör också köpa färgade glasögon och tumlare, och kransar som du kan hänga runt huset. Också vara säker på att ha den lilla paraply garnering som du kan placera på din drycker.

Mat

Mat. Menyn bör noga tänkt på. Välj livsmedel som är lätta att förbereda och lätt att äta, eftersom luau är inte en formell middag. Du bör också välja livsmedel som tematiskt kopplade med luau. Några av de Hawaiian livsmedel som du kan prova är lomi lax och grillar. Du bör också se till att du har Hawaiian punch i en stor skål för att hålla gästerna fyllda.

Klänning

Klänning. Klädkod är en annan faktor som kommer att göra luau tema kommit ljust till liv. Be dina gäster att komma i linnen, shorts, sandaler och halmhattar. Om möjligt kan du be även gästerna att komma i den traditionella Hawaiian kjolen, om dessa finns tillgängliga. I varje fall kommer de flesta gästerna har oftast ett par Hawaiian tryckta skjortor i ljusa färger som de kan bära för tillfället.

Musik

Music. Slutligen, bränna en spellista med upbeat tropisk musik. Lyssna på några smakprov av hawaiiansk musik, som är tung på trummor och funkiga rytmer. Leta efter låtar i ditt bibliotek som har dessa egenskaper eller ladda ner dessa låtar från Internet.

För en liten tropisk kul med familj och vänner. Väder.
För en liten tropisk kul med familj och vänner. Väder.

Genom dessa åtgärder, bör du kunna ha en luau fest som du och dina gäster kan njuta av. Var noga med att förbereda kameran för att fånga de roliga ögonblicken i luau.