E2a

Hur man ordnar underhållning för en fest

Du har alltid drömt om att kasta den perfekta fest

Du har alltid drömt om att kasta den perfekta fest, där var och en av dina gäster kommer att minnas det som ett av de bästa festerna som de har deltagit i hela sitt liv. Tror du att det är omöjligt? Tänk igen! Arrangera den perfekta partiet är enkelt, bara se till att du har bra mat och ännu större underhållning! Hur? Läs vidare för att ta reda på.

  • Välj proffsen. Om inte någon personligen hänvisar bra underhållning som du inte rädd att ringa en byrå. Organ kan vara dyrare än de flesta, eftersom de faktor i provision, men dessa är proffsen och du kommer definitivt att få vad du betalat för. Det är bra byråer är att när en artist plötsligt inte kan göra det, kommer de att hitta en bra ersättare, och ert parti kommer inte att falla i bitar. För att få bästa byråerna, kolla in de anslutna till Better Business Bureau .
  • Omfattning ut dina gäster. Naturligtvis, om du syftar till att tillfredsställa dina gäster, måste du se till att dina gäster kommer att gilla den underhållning som du tar i. Ta hänsyn till antalet dina gäster, deras ålder och partiets ton eller tema. Därifrån måste du välja rätt underhållning. Du kan omöjligen ta in en burlesk dansare till 5-åringar födelsedagsfest, eller hur?
  • Ge dem godsaker. Fråga din tema-party underhållare för att ge loot väskor som en del av paketet. Loot påsar kan vara allt från en påse godis eller små leksaker. Det kan även vara en konst och hantverk aktivitet där barnen kan ta hem vad de har skapat. Detta kommer att göra din fest unik och verkligen något som de kommer att minnas länge.
  • Täck dina baser. Se till att när de når en överenskommelse med din underhållare, du hamra ut ett kontrakt eller skriftligt avtal som kommer att ange omfattningen och beskrivning av deras tjänster. Kontraktet bör också specificera betalningsinformation, politiken för avbokning och påföljder för försumliga för båda parter. Prisintervallet för detta varierar en hel del, men i allmänhet är 115€ till 225€ normalt för en timmes prestanda.
  • Ta det någonstans unik. Om det är något minnesvärt du vill, och sedan hålla fest på en minnesvärd plats. Du kan vara värd för fest på en isbana eller en kiddie-Art Studio, en bowlinghall eller ens en laser tag arena. Detta kommer säkerligen pique barnens intressen, samtidigt som du kan luta dig tillbaka och njuta av tanken på att du inte behöver lyfta ett finger att städa upp platsen efter. Även om det skulle kosta mer, håller partiet på en annan plats är definitivt mer bekvämt för dig.

Glöm inte att ha kul

Hur man ordnar underhållning för en fest. Omfattning ut dina gäster.
Hur man ordnar underhållning för en fest. Omfattning ut dina gäster.

Glöm inte att ha kul. När allt annat är klart, kom bara ihåg att alltid ha roligt. Bara släppa loss och njuta med barnen. Låt dem inte se hur frazzled du är och ge roliga ett försök. Du kommer att bli förvånad över hur mycket du kommer att njuta ditt sällskap om du släpper alla dina bekymmer att göra det perfekt. Så planera väl, planera och ha skitkul!