E2a

Hur man öppnar en förares utbildning skola

Det kommer alltid att finnas någon som behöver lära sig att köra

Det kommer alltid att finnas någon som behöver lära sig att köra. En tonåring som precis nått rätt ålder, en hjälplös mamma som måste köra sina barn till skolan, en försäljning agent som utnyttjat hans företags bilförmån - dessa och fler människor kommer sannolikt leta efter någon att lära dem hur man kör. Nu om du är någon med stor körskicklighet och har många års erfarenhet av att köra nästan alla typer av fordon, kan du hjälpa dessa människor och samtidigt försörja sig hjälpa dem. Öppna en förares utbildning skola. Du kan fråga - men hur? Hitta det genom att läsa på.

  1. Kontrollera din egen förarens identitet. Du kanske har ett utgånget körkort, så har det förnyats. Uppgradera om möjligt till professionell nivå.
  2. Ansöka om certifiering för att intyga att du uppfyller kraven för att köra instruktörer. Du kan bli tvungen att gå igenom en del tester som mer stela faktiska förarprov och skriftliga prov på att köra regler. Det är viktigt att du förbereder för certifieringsprov så du kommer att vara säker att passera med den första tagning. Studera din statens trafikföreskrifter och öva dina körkunskaper på egen hand innan du försöker att vara en certifierad drivrutin instruktör.
  3. Säkra körkort skola affärer i ditt tillstånd från DMV (Department of Motor Vehicles). Du kan behöva betala 200 dollar som ansökningsavgift, beroende på ditt tillstånd. Vissa stater be om mer krav som en obligation (1870€), försäkringsbevis (som uppgår till 18.660€ 37.320€ eller 74.630€) och en matris för de avgifter du ladda dina elever.
  4. Registrera din förarens skolan med statssekreteraren Corporation Division. Denna byrå kommer att fråga dig med ditt registreringsnummer. Använd en catchy namn för din skola för att få uppmärksamhet av potentiella körning studenter.
  5. Leta efter fordon som du kan använda för din skola. Eftersom du är ny i branschen, kan du börja i liten skala. Du kan hyra bilar under tiden medan du precis har börjat med skolan. Var noga med de fordon du hyr är i gott skick och utrustad med säkerhets växlar som sido bromsar på sidan av passagerare och andra verktyg som används för övningskörning.
  6. Försäkra dina fordon som skydd. En omfattande täckning är en idealisk försäkringspaket som täcker både fordon och passagerare.
  7. Få ett kontor eller utrymme, helst nära en skola så att du kan få ditt företag nära ivriga studenter som vill lära sig att köra. Se till att det finns tillräckligt med utrymme för att tillgodose dina fordon. Det bör också finnas en stor parkeringsplats där eleverna kan lära sig att använda fordon på olika sätt.
  8. Hyra en sekreterare. Även om du kan hantera din körskola på din egen om du vill ha det så - du kommer alltid att behöva någon att hjälpa dig. Du kommer att vara ute på vägarna för det mesta lär dina elever så att du behöver någon att bemanna kontoret och ta hand om kontoret frågor.
  9. Bestäm din avgift. Vid fastställandet ditt pris, bör du överväga din verksamhet och oförutsedda kostnader. Så du behöver ladda på ett sätt som du kommer att kunna dra fördel bekvämt. Men ditt pris bör vara rimliga och överkomliga.
  10. Sätta upp en annons för att låta folk veta om din skola. Du kan placera affischer på platser som lätt ses. Du kan också ge bort flygblad. Om du har råd, kör en annons i tryckta och etermedia.

Hur man öppnar en förares utbildning skola. Kontrollera din egen förarens identitet.
Hur man öppnar en förares utbildning skola. Kontrollera din egen förarens identitet.

För att ytterligare främja din skola kan du besöka högskolor och be om lov att ge ett kort föredrag (gratis) till studenter om säker körning och trafikregler och förordningar. Lämna broschyrer eller flygblad för att informera dem om din skola.