E2a

Hur man läser musik piano ark

Piano Noter är skriven på ett språk som verkar vara en nödvändig kod för de flesta. Faktum är att människor utan tidigare kunskap om musik, särskilt musikinstrument, hitta denna uppgift skrämmande och nedslående. Men i själva verket kommer bara lite ansträngning och praktik gör skrivit musik levande för dig. Om du vill lära dig stegen i att läsa noter, läsa och analysera tipsen nedan. Kom ihåg att vissa principer bakom dessa steg även kan tillämpas i att spela andra musikinstrument som fiol och gitarr.

Hur man läser musik piano ark. Börja med ett bra grepp om den musikaliska element.
Hur man läser musik piano ark. Börja med ett bra grepp om den musikaliska element.

  1. Börja med ett bra grepp om den musikaliska element. Du behöver en har en bra bakgrund på musikaliska element som du hittar på noter. Känna funktionerna i en personal kommer att göra läsningen av piano bladet lättare. En musikalisk personal är den viktigaste faktor som avgör vilken typ av musik som du behöver för att spela. En anställd består av fyra platser och fem rader. För varje utrymme och för varje linje, finns det en motsvarande not. Personalen är också består av andra musikaliska element inklusive noter, klav symbol, tonart, märkning tempo, taktart, och markeringar delning. Dessa element kommer alla att hjälpa dig att avgöra hur du spelar musik.
  2. Lär musikaliska symboler. Varje symbol spelar en viktig roll i din musikaliska satsning. Loudness eller tystnaden, beständighet eller långsamhet, liksom upprepningar symboliseras av musikaliska element. Det är därför du måste hålla reda på dem. Musikaliska symboler kommer också att tjäna som din guide i det stora havet av musik.
  3. Kom ihåg att ett piano är unik. Till skillnad från andra instrument, använder piano noter både bas och diskant klav samtidigt. Tänk på att att spela piano, kommer din vänstra hand tilldelas noterna basklav medan din högra hand skall tilldelas de anteckningar på klav. Detta är den svåraste färdighet att göra att spela piano - samtidig användning av händerna för att spela anteckningar från olika klaver.
  4. Ta pianolektioner. Om du tror att lära sig läsa piano blad är för svårt och att du inte kan hantera det ensam, kan du söka hjälp av en professionell musiker. Experter på området har fått olika utbildningar och har genomgått verkstäder som hjälper dem guida dig mer i ditt arbetsrum. Pianolektioner kan tas i skolan eller hemma. Dina föräldrar och dina vänner, så länge de har kunskaper i piano, kan också vara bra instruktörer för att läsa musik piano plåt och spela lite klassisk musik och gospel.
  5. Studier och praktik. Anställa en professionell musiker kommer inte att göra dig en stor pianist eller bästa läsaren av piano noter. Du har fortfarande att övervaka och utvärdera dina framsteg genom att studera på egen hand. Under din träningar, kan du lista frågor som du skulle vilja ta upp med din instruktör under din pianolektioner. Du kan öva de tekniker som din instruktör lärt dig. Du kan också skapa egna tekniker, och fråga din instruktör om de kan användas. Du kan också kontrollera webbplatser för att få utskrivbara undervisningsmaterial och ladda ner gratis programvara för att läsa musik piano plåt och spela piano.

Till en början kan läsa musik piano blad vara förvirrande och kan även lämna ditt sinne tomt, men med tiden kommer du säkert att ha roligt i det. Kom ihåg att lära sig läsa noter piano blad är ett plus eftersom du inte bara utmärka sig i musiken. Din disciplin och uthållighet kommer också att utvecklas.