E2a

Hur man läser Iron Man serier på nätet

Marvel serietidningar har olika hjältar

Marvel serietidningar har olika hjältar. Varav en är Iron Man. Iron Man är en superhjälte som skapats av den berömda komiska författaren Stan Lee. Han syntes först in komiska nej. 39, Tales of spänning. Det var i mars 1963. Iron Man är Anthony Edward Stark (även känd som Tony), en ingenjör som kidnappades och som fick en uppgift att göra ett farligt vapen att förstöra mänskligheten. Han lider hjärtproblem medan i fångenskap. Han bestämmer sig för att göra en kraftfull järn kostym som han klarar av att fly. Tillbaka hemma, med sitt företag, Stark Industries, som tillverkar vapen för militären, han kunnat införliva några av dessa vapen i hans kostym. Tony använder denna dräkt att bekämpa brottslighet. Iron Man blir medlem av hämnarna, ett team av superhjältar.

Genom Marvel Comic hemsida och en abonnemangsavgift kan serietidning älskare läser nu äldre versioner av Iron Man serier. Här är de steg för hur man läser Iron Man serier på nätet.

Hur man läser iron man serier på nätet. Klicka på din webbläsare.
Hur man läser iron man serier på nätet. Klicka på din webbläsare.

  • Saker du behöver. Du kommer naturligtvis att behöva en dator med en Internet-leverantör så att du kan gå online och kanske ett kreditkort, om du bestämmer dig för att prenumerera.
  • Klicka på din webbläsare. Använd webbläsaren val, skriv in marvel.com . Det kommer att ta dig till Marvels hemsida. Leta efter den blå fliken som säger tecken och klicka på den. Det kommer att ta dig till en annan sida. Kontrollera listan över tecken och leta efter Iron Man. Klicka på den.
  • Iron man-sidan. Du är nu på en sida som har fakta om Iron Man. På den högra sidan av hans infoblad, ser du flera alternativ. Klicka på den som säger Digital Comics. En titel säger Digital Comics presenterar Iron Man kommer att komma ut. Klicka på gratis online flik (blå). En lista över serier presenterar Iron Man kommer att komma ut. Klicka på komikern (bild eller titel) som intresserar dig. Den komiska öppnas automatiskt i en ny sida.
  • Comic sida. När du har klickat på en bild eller titel, kommer den nya sidan öppnas har den titel du valde överst på sidan. Det serietidning nummer anges också. Gratis förhandsvisning anges i gult, aktiverade teckensnitt finns på övre vänstra sida. Längst ner mitten hittar du sidnumret och ordet sida. Det har pilar på båda dess sidor. Detta vägleder dig genom komiska sidor, som tar dig till varje bildruta när du läser. En indikator som har en zoomskala är som vänster. Detta är så att du kan zooma in den komiska sidan om du har svårt att se eller läsa. Längst ner till höger på sidan är ordet "förstora text." Om du klickar på den, kommer ett förstoringsglas komma ut som hjälper dig att läsa serier. Genom att klicka på fliken Sidor kan också visa dig olika komiska sidorna på skärmen. Du kan välja vilken sida du slutade när du läser.
  • Prenumeration. Nu, om du är intresserad av att prenumerera på Iron Man serier, klickar du bara på "prenumerera nu"-fliken. Genom att prenumerera, kommer du att kunna läsa andra Marvel Comics nätet.


Det finns många andra webbplatser som erbjuder gratis online komisk läsning. Njut läsa andra serier Iron Man på dessa webbplatser.