E2a

Hur man lär sig västerut dans Coast Swing

West Coast Swing dans har varit populärt i de flesta partier och utflykter. Detta är främst på grund av det faktum att det är en stor dans som inte bara är roligt utan också spännande. Att veta hur man utför denna dans är verkligen ett bra sätt att imponera på vänner och gäster i ett parti. Här är en guide som hjälper dig att lära västkusten dans:

  • Känner till historien om denna stora swing dans. För att hjälpa dig förstår West Coast Swing dans, är det viktigt att du vet även lite om dansen historia. Denna dans kommer från Lindy Hop swing dans. Notera att denna dans är en typ av slitsad dans. Detta innebär att dansaren reser fram och tillbaka höger längs en slits eller rektangel.
  • Ta dig tid att lyssna på västkusten musik. Det är en bra idé att lyssna till rytmen av musiken som vanligen följer denna dans. Om du har tillgång till videor, titta på folk i att utföra denna dans. Om du vet en social klubb i ditt område, besök den och se själv hur människor utför denna livliga och roliga dans.
  • Få lite hjälp genom att besöka dans klubbar. Se till att du väljer en klubb som är specialiserat på sociala swingdans. Du kan gå på golvet och ha kul efter rörelser. Oroa dig inte om att göra de åtgärder och rör sig på rätt sätt. Vid det här laget har du bara känna vad dansen handlar om och utvärdera den elastiska kvaliteten på denna swing dans.
  • Lära sig de grundläggande stegen i dansen. I n Västkusten dans, det finns alltid en bly och efterföljare. Vet de grundläggande stegen för både ledningen och efterföljare. Den mest grundläggande West Coast Swing dans steg är socker push. För bly, steg bakåt med vänster fot och sedan tillbaka med höger. Sedan trycker du på vänster fot intill den andra foten och steg framåt med vänster fot för att avsluta steg socker tryck. Å andra sidan måste efterföljare steg framåt på höger och steg framåt med vänster fot. Tryck på rätten till andra foten och steg bakåt med höger fot. Ta notera bly och efterföljare måste utföra detta steg samtidigt. Hitta lektioner, artiklar, eller videor som hjälper dig med detta grundläggande steg.
  • Läs om ankaret steget i denna dans. När du har bemästrat socker tryck, är det dags att bemästra ankaret steget. Detta görs av ledningen och efterföljare rätt i slutet av sekvensen av steg socker push. Om du är i spetsen, är ankaret steget görs genom att sätta vikten på höger fot och placera vristen på vänster häl på räkna fem. Skifta vikten till vänster och samtidigt hålla den förankrad på golvet. Sedan, utan att flytta din högra fot, flytta vikten tillbaka till det. För anhängare del är borren nästan samma bara att stegen till vänster och höger fot är omvända.


West Coast Swing dans är inte bara ett roligt och spännande dans

Hur man lär sig västerut dans coast swing. Känner till historien om denna stora swing dans.
Hur man lär sig västerut dans coast swing. Känner till historien om denna stora swing dans.

West Coast Swing dans är inte bara ett roligt och spännande dans. Ännu viktigare är det mycket lätt att lära och för att utföra. Om du startar i dag, kan du vara säker på att du kan ha möjlighet att utföra dansen i ett parti eller insamling ikväll.