E2a

Hur man lär sig att ställa ädelstenar

Om du har skapat kostym smycken under en tid och vill expandera till något annat, crafting ädelsten smycken kan vara precis det du behöver. Du får uppleva lite trial and error i början, men snart kommer du att crafting smycken som ser ut som det bara kom från en av de bästa smycken butiker.

Ställa ädelstenar är egentligen en ganska enkel uppgift

Ställa ädelstenar är egentligen en ganska enkel uppgift. Det beror mycket på vilken typ av inställning du använder. Inställningar är utformade så att du antingen lim i sten eller skjuta inställningen spetsarna över kanterna på stenen för att ställa in den ordentligt.

Hur man lär sig att ställa ädelstenar. Fästen Ring kan köpas från de flesta smycken och förnödenheter butiker.
Hur man lär sig att ställa ädelstenar. Fästen Ring kan köpas från de flesta smycken och förnödenheter butiker.

  • Fästen Ring kan köpas från de flesta smycken och förnödenheter butiker. Vid fastställandet av ringar, är limmet inte användas om det inte är en cabochon sten. Cut stenar ligger i centrum, och liten tång används för att vika över utsprången. Antingen använda en tång som är belagda för att undvika repor på stenen eller täcka stenen med trasa eller en liten bit av läder så den inte skadas.
  • Flera typer av halsband och örhängen kan göras med hjälp av pärlor som har endast ett hål. En liten metall öga är limmad i hålet, och ädelsten pärla kan användas vid bearbetning av många typer av smycken.
  • Det finns också flera typer av bead caps och mössor klocka som används för att skapa vackra smycken. Bead Caps och Bell lock används för att säkra ÄDELSTEN pärlor till armband, örhängen och halsband.
  • Pendel bails används för att hålla vissa typer av ädelsten pärlor och berlocker. En borgen har två stift och när de trycks in i hålen i hänge eller pärla, det hålls säkert så att den kan fästas på ett halsband eller armband.
  • Hoppa ringar används också mycket i crafting smycken, oavsett om det är kostym smycken eller pärlor ädelsten.
  • Armband former för användning med cabochons är ganska enkla. Det kan finnas inställningar där cabochon är limmade i eller skapas genom att stänga stiften för att säkra cabochon.
  • Den bästa lim att använda är E6000 för regelbunden smycken limning eller Loctite för en mer omedelbar obligation.
  • Det finns ett brett spektrum av örhänge fästen, och det är definitivt ett obegränsat antal sätt att skapa örhängen med ädelstenar. Gemstone örhängen görs vanligen med ögat stift eller stift huvud och diverse pärlor ädelsten eller stenar.
  • Ädelstenar används normalt endast med tio eller fjorton karat guld eller silver. Det är ett sätt att avgöra om ett metallstycke är verkligen guld eller silver. Du förmodligen inte kommer att hitta riktiga ädelstenar på kostym smycken.
  • Nästan alla ädelstenar har en imitation titta kristall likadana. Efter att du har crafting smycken för ett tag kommer du att kunna avgöra när något är äkta.