E2a

Hur man lämnar in en poesi manuskript till tidskrifter

När du har sammanställt en samling av poesi som du har skrivit och lagrade du kan ha samlat tillräckligt med mod för att se dem i tryck. Det innebär lämna in dem till tidskrifter som kan vara villiga att publicera din samling eller åtminstone en från din samling. Det är lätt att skicka poesi till litterära tidskrifter. Vad är svårt är urvalsprocessen som vanligtvis tar tid. Nedan finns några tips om hur man skickar in en poesi manuskript till tidskrifter.

  • Ta reda på kontaktuppgifter av redaktörerna för de tidskrifter du har på din lista. Sök sina webbplatser för inlämnande riktlinjer eller ge dem ett samtal frågar om deras förfarande för inlämning av poesi manuskript. Du ska kunna veta hur många dikter bör ingå i en ansökan. Vissa litterära tidskrifter kräver att du lämna minst fem dikter medan andra bara kräver minst tre, så att de kan jämföra och mäta din kreativitet och din poesi-skriftliga färdigheter.
  • Se till att tidningen accepterar inlagor poesi manuskript. De får inte acceptera oönskade inlagor utan arbetar med en förteckning över etablerade dikter. Du kan kontrollera publiceringen webbplats för mer information eller ring dem för att fråga om de emot bidrag eller har en öppen läsning tid.
  • Läs först tidskrifter som du är intresserad av att lämna in din poesi manus till. Dina dikter ska passa tonen, tema eller lutning av publikationen. Du bör lära dig vilka typer av dikter de accepterar och publicera. Du bör också få information om hur ofta de accepterar spontana inlägg, hur lång tid deras tar och i vilket format och underkastelse metod som de behöver. Har de kräver papperskopior av manuskriptet eller vill de tillåter elektroniska ansökningar?
  • Förbered en kort biografi och inkluderar där dina andra dikter har publicerats. Inkludera ett brev i din poesi manuskript underkastelse. Detta bör visa ditt namn och all din kontaktinformation, en Backgrounder på diktsamling, titlarna och möjliga del beskrivning om varje dikt som du skickar. Detta bör vara kort, men med den konstnärliga stil liknar ditt manuskript.
  • Ta en titt på poeter och författare webbplatsen . Detta är en mycket användbar resurs för poeter och andra författare. I korta drag kommer du att kunna kontrollera de olika litterära tidskrifter, genrer dessa tidskrifter publicerar, om de godkänner nätet inlagor, om de har en läsning period och om de tillåter samtidiga inlagor. Du kommer att kunna kontrollera inlämnande riktlinjer, kontaktinformation och politik redaktionella från denna webbplats genom att klicka på enskilda publikationer. Du kan också besöka webbplatser Newspages , Poesi samhället i europa och Webdelsol . Dessa områden kommer att ge dig mycket värdefull information om hur, när, till vem och var att skicka in din poesi manuskript.


Hur man lämnar in en poesi manuskript till tidskrifter. Ta reda på kontaktuppgifter av redaktörerna för de tidskrifter du har på din lista.
Hur man lämnar in en poesi manuskript till tidskrifter. Ta reda på kontaktuppgifter av redaktörerna för de tidskrifter du har på din lista.

Se till att din poesi manuskript innehåller originalverk som aldrig har publicerats. Litterära tidskrifter bidra till att främja poeter och författare och en del kommer att innehålla din i sin laguppställning av poeter och de vill ta emot och publicera nya verk hela tiden. Inkludera ett stämplat och själv-kuvert tillsammans med ditt manus så att ditt arbete med att returneras. Vara beredd att vänta ett tag innan du hör från dem. Redaktörer får hundratals inlagor i veckan och ser och utvärdera vart och ett av dessa argument tar tid.