E2a

Hur man lägger magnetventilen till en bil trunk

Om du inte gillar besväret att ta sig ur bilen bara för att öppna bagageluckan, en så kallad liten sak solenoid kan vara till enorm hjälp för dig. Den monteras inuti stammen och ger dig möjlighet att pop öppna bakluckan utan att få ut ur bilen. Du behöver bara komma åt strömbrytaren i bilen, som är ansluten till stammen. Du kan enkelt installera solenoiden genom att göra stegen nedan.

Hur man lägger magnetventilen till en bil trunk. Förbered allt du behöver.
Hur man lägger magnetventilen till en bil trunk. Förbered allt du behöver.

  • Köp en solenoid. Du kan hitta solenoid i auto butiker. Solenoid kommer i ett kit och levereras med kablar, bultar och allt annat som är nödvändigt för att få det att fungera. Välj solenoid kit som du tycker är det bästa för din stam. Det kommer att vara till hjälp om du frågar rekommendationer övriga bilägare och skötare butik.
  • Förbered allt du behöver. Ta alla de verktyg du behöver för din arbetsplats. Dessa inkluderar skruvmejslar, voltmeter, och borra. Du kan också kontrollera solenoiden är satsen handbok att bestämma de övriga verktyg du kan behöva.
  • Dra ut stammen. Börja processen genom att öppna stammen. Sedan hitta stammen mekanism frigöringsspärr. Det är där du måste ansluta solenoiden. Därefter öppnar täckning av spärren.
  • Hitta en plats att installera solenoiden. Nästa sak du behöver göra nu är att leta efter ett område för att fästa solenoiden. Det bör vara nära spärren frigöringsmekanism så att du enkelt kan ansluta spärren och solenoiden hjälp av en tråd. Om du redan har hittat en bra plats, börja göra ett hål i spärren med en borr.
  • Montera solenoiden. Solenoiden levereras med ett fäste. Börja med att installera fästet nära spärren frigivningsmekanismen med skruvar. Sedan passar solenoiden i sitt fäste.
  • Anslut magnetventilen med spärr frigöringsmekanism. Du kan göra detta genom att loopa en kabel tråd genom solenoiden och in i hålet i spärren frigöringsmekanism. Sedan fäster bultarna och muttrarna för att fästa slingan.
  • Testa solenoiden. Du måste köra några tester för att ta reda på om solenoiden verkligen släpper spärren. Du kan göra detta genom att ansluta solenoiden till ett batteri. Om genom att vidröra batteriet solenoiden släpper spärren, kan du gå vidare till nästa steg. Om inte, måste du dra åt skruvar och muttrar.
  • Montera omkopplaren. Solenoiden ska anslutas till en omkopplare inuti bilen. Du kan installera det någonstans kan du enkelt komma åt den, även om den bästa platsen skulle vara under instrumentpanelen. Montera brytaren och anslut den till solenoiden med sladdar.
  • Gör en sista test. När du har installerat växeln kan du köra nu din sista magnetventil test. Tryck på strömbrytaren i instrumentbrädan och se om det stammen öppnas. Om den inte gör det, kontrollera ledningarna och alla anslutningar. Om det går att öppna upp, ditt jobb gjort.

Överväg att köpa solenoid kit som är kompatibel med märke på din bil. Kom ihåg att magnetventiler kit inte kan användas i alla typer av bilar, så bättre om du göra en del efterforskningar först.