E2a

Hur man lägger in en nunchuck i wii blaster

Den huvudsakliga spelkontroll av Nintendos Wii spelkonsol är det Wii remote eller Wiimote som vissa vill kalla det. Det är mycket kapabel av motion sensing och tillåter spelaren att manipulera och interagera med spelelement. De funktioner i Wii remote kan utökas med flera bilagor. En av dessa bilagor är Nunchuck som medföljer Wii spelkonsol.

Wii Nunchuck är en sekundär spelkontroll som ger mer innovation och alternativ kontroll som är konstruerade för att arbeta tillsammans med den vanliga Wii-fjärrkontrollen. Det är formad nästan som en mycket tunn datormus. Mer specifikt, det liknar en nunchaku, ett östasiatiskt vapen som består av två stycken pinnar av lika längd bifogas tillsammans med en kort lina i mellan. Den Nunchuck är formad för att passa spelarens handflata. Den innehåller treaxlig rörelsesensor som finns i Wii remote och är utrustad med en analog spak och knappar för att bistå i karaktär rörelse av spelaren. Det ger Wii remote med ytterligare funktioner väldigt likt gamepad styrenheter används av andra spelkonsoler. Den Nunchuck är ganska användbart i spelet boxning och du kan använda den med din svagare hand för effektivare stansning och i andra spel.

Wii Blaster är en Wii-tillbehör tillverkade av Core Games

Wii Blaster är en Wii-tillbehör tillverkade av Core Games. Det är formad som ett hagelgevär och utformad för att rymma både Wii Remote och Nunchuck. Installera Nunchuck och Wiimote till Wii Blaster är ganska lätt. Följ bara stegen nedan.

  1. Wii Remote har en egen hålighet i Wii Blaster där du enkelt kan släppa Wiimote direkt. Du kan fästa Wii remote med den orange färgad plast reglaget ligger på toppen av Wii blaster. Det finns ett fäste som kan öppnas som när du måste ladda pipan till ett hagelgevär. Det öppnar en ihålig kammare när du kan lagra överskottet kabeln från Nunchuck samt vid snodd av Wiimote.
  2. Fäst Nunchuck till gripområdet på baksidan slutet eller fat av Wii blaster. När rätt placerade de främre Nunchuck knapparna blir tillgängliga genom det bakre handtaget liksom joystick. Pipan kan vikas tillbaka och säkras med en orange klämma till ovansidan vid ena änden av pistolen och kommer att bilda fat av Wii blaster.
  3. Fäst Nunchuck kontakt till Wiimote genom att leda linan genom den ihåliga kammaren i mitten av blaster. Återgå till Wii Blaster till utgångsläget och gör dig redo att skjuta på fiender.
  4. Det finns flera spel där Wii Blaster kommer att gälla såsom Nintendo Metroid Prime 3, Nintendo Duck Hunt och Nintendo Wii Play. Vissa spelare avlägsna Nunchuck från tunnan fästet från tid till annan när spelet kräver att öppna dörrar, kastar granater och plocka upp vapen.

Hur man lägger in en nunchuck i wii blaster. Wii Remote har en egen hålighet i Wii Blaster där du enkelt kan släppa Wiimote direkt.
Hur man lägger in en nunchuck i wii blaster. Wii Remote har en egen hålighet i Wii Blaster där du enkelt kan släppa Wiimote direkt.

Wii Blaster är ergonomiskt utformad för balans och elegant överklagande. Det känns som en kort-hagelgevär som ger full tillgång till alla knappar på Wii Remote och Nunchuck och ger skydd till Wii remote när i spel.