E2a

Hur man lägger en värmare utlopp för din RV

Fritidsfordon eller RVs görs som ett alternativ husbil

Fritidsfordon eller RVs görs som ett alternativ husbil. Det är därför det har alla de bekvämligheter som vanligtvis finns hemma som sovrum, matsal, kök, badrum och komfort rum. Eftersom husvagnar görs för att leva, måste de vara kall eller varm nog för människor att överleva.

Hur man lägger en värmare utlopp för din RV. Leta efter oanvända uttag.
Hur man lägger en värmare utlopp för din RV. Leta efter oanvända uttag.

Det finns dock vissa RVs med en otillräcklig värmare utlopp. Vid det här laget, kan du inte återgå din RV och ersätta den med en komplett värmare vent. Du måste installera ytterligare värmare vent. Att göra det är inte omöjligt, även om du är oerfaren. Följ stegen nedan för att guida dig genom detta projekt:

  • Leta efter oanvända uttag. Heater ventiler inuti RVs styrs och anslutna till ugnen luft elcentralen. Denna box har kanal kragar, som metalliserade slangar bifogas. Dessa slangar Anslut värmaren ventilerna till elcentralen. Varje ventil får varm luft att spridas över hela RV snitt genom dessa slangar.
Du måste se om ugnen luft elcentralen fortfarande har ett utlopp för en kanal krage. För att kontrollera detta måste du ta bort ugnen grillen. Du kan se elcentralen och se om det finns någon oanvänd uttag. Vissa oanvända uttag är täckta med metallplattor.
  • Förbered uttaget. Ta bort plattan som täcker av utloppet, om det finns en. Detta bör lätt bort med en platt skruvmejsel. När uttaget är klar kan du infoga kanalen kragen. Vrid kragen i uttaget. Säkra det med en metall skruv. Vissa elcentraler har platser för en skruvmejsel. Det är okej om din box inte har denna. Kragen kan överleva på egen hand.
  • Planera rutten. En metalliserad slang som ska anslutas från elcentralen till värmaren ventilen kan nu installeras. Men först, planera hur du kommer rutt som slang. Om det finns några skåp, kan du köra slangen över dem. Om det inte finns någon, då måste man vara mer kreativ på routing slangen. Använda band eller krokar kommer att hjälpa till att hålla slangen på plats.
  • Fäst metalliserade slangen till kragen. En klämma kan användas för att fästa slangen till kanalen kragen. Slangen bör vara väl fäst vid kanalen kragen för att det ska få tillräckligt varm luft och säkrare fastsättning. Efter det börjar routing slangen till din planerade riktning tills det blir i den nya värmekälla.
  • Förbered hålet. Använd en hålsåg för att skära ett hål för metalliserade slangen. Se till att det finns inget bakom innan du skär ett hål. Sätt in slangen noga på nyligen gjorda hålet.
  • Installera uppsägning adaptern. Avslutningen adapter för kanal slang skall bifogas det nya registret. Använd lite nötter eller skruvar för detta. Borra hål för, om det behövs. Använd lim för att fästa adaptern som ett alternativ.
  • Fäst metalliserade slangen till adaptern. En klämma hjälper att fästa slangen till adaptern. Värmaren Vent är nu klar för sin pricken. Fäst den med skruvar eller muttrar.

Slutligen

Slutligen, har du nu en värmare utlopp för din RV. Om din distribution box tillåter det kan du lägga ännu mer värme utlopp. Det finns ingen stoppa dig nu när du vet hur man lägger till en värmare utlopp för din RV.