E2a

Hur man laddar ner en gameboy emulator förväg rom

Så du vill spela alla de stora Gameboy spel på datorn, men du vet inte var du ska börja? Oroa dig inte, det är en relativt enkel process och inom några minuter kommer du att spela Mario, Tetris, Yu Gi Oh och alla de andra stora titlar.

Hur man laddar ner en gameboy emulator förväg rom. Se till att din dator kan hantera programmet.
Hur man laddar ner en gameboy emulator förväg rom. Se till att din dator kan hantera programmet.

  1. Se till att din dator kan hantera programmet. Detta är vanligtvis inte ett problem för något som gjorts i de senaste fem åren, men detta spel kräver minst en Pentium 3 eller motsvarande, kör på 500 MHz eller högre. Titta i datorns "Systemegenskaper" för denna information.
  2. Hitta en bra online gameboy emulator. Vid senaste räkningen fanns det över 20 olika emulatorer Gameboy Advance flyter runt. Du behöver bara en! Visuell Boy Advance är det bästa alternativet och det bästa stället att hitta det här: http://www.emulator-zone.com/doc.php/gba/vboyadvance.html .
  3. Hämta emulatorn filen. Klicka på filen "VisualBoyAdvance-1.8.0-beta3" och du får frågan om du vill öppna den eller spara den till disk-spara den. Filen är relativt liten och nedladdningar nästan direkt.
  4. Installera emulatorn. När filhämtningar, klicka på "VisualBoyAdvance"-ikonen. När Extraction Wizard kommer upp, klicka på "Nästa". Nu kan du extrahera alla filer antingen till standardplatsen (i dina dokument och inställningar mapp) eller på skrivbordet. Personligen föredrar jag skrivbordet eftersom filerna är lättare att hitta. Klicka på "Nästa". Filerna kommer att extrahera och ett fönster kommer att komma upp som talar om att det är gjort och frågar om du vill visa filerna. Naturligtvis skulle du.
  5. Öppna emulatorn. Om du har installerat emulatorn på skrivbordet, klicka på VisualBoyAdvance ikonen. I Windows XP kommer din dator frågar om du är säker på att du vill köra det. Klicka på "Kör" och emulatorn startar.
  6. Ladda ett spel från din mapp som innehåller din gameboy, gameboy färg eller gameboy roms förväg "Start" är Enter (Retur). Standardinställningarna är tillräckliga för att börja spela med liten eller ingen anpassning. Du kan njuta av hela skärmen genom att klicka på "File" och sedan klicka på "Helskärm". Använd dessa tangenter för att spela: Original knappen A är nu Z på tangentbordet, knapp B är nu X. knappen L är nu en, Button R är nu S, "Välj" är Backspace och "Växla meny" är ESC. Flytta med piltangenterna.

    Jag rekommenderar starkt att få en gamepad eller joystick, som båda är lättare att använda och förbättra din spelupplevelse. Grattis, du har hämtat och installerat den bästa emulatorn Gameboy Advance. Njut!