E2a

Hur man ladda ner låten fara temat

För nästan en generation av trivia knarkare familjer och klickar

För nästan en generation av trivia knarkare familjer och kotterier, har Jeopardy blivit en nattlig vana som har urkärnade sin intelligens och allmänna kunskaper mot de tre främlingar i game show studion. Showen har inspirerat många andra program med liknande format som syftar till att veta vem som har mest kunskap om obskyra skrymslen trivia. Vinnarna testas också inte bara i deras förmåga att ge den rätta frågan för varje svar, utan att även samla så mycket pengar som möjligt, samt producera den längsta segerrad i historien av showen.

Många företag och klasser har använt en anpassning av showen som en game show under särskilda evenemang såsom fester och få ihop händelser. Tillsammans med den andra fläkten favorit Family Feud, har Jeopardy definitivt blivit förankrade i nästan allas sinnen. Det är definitivt en popkultur ikon som sträckte sig över de olika luckor av ras, ålder, kön och social status. Alla vill lära sig något nytt och coolt så det är ingen överraskning att efter över tjugofem år, det är still going strong i sin egen tidslucka.

Hur man ladda ner låten fara temat. Genom peer to peer delning.
Hur man ladda ner låten fara temat. Genom peer to peer delning.

De flesta fester och evenemang kommer att vilja använda den Jeopardy-formatet när du kör frågor och svar spel eller aktiviteter. Spelet skulle inte vara komplett om musiken inte spelas. Jeopardy har en signatur trettioandra ditty spelas varje gång tävlande tänka och klottra sina svar på monitorn framför dem. Detta har en hel del galenskap och tungan och kinden humor fäst vid den redan sedan en massa människor känner sig stressade och pressade när de hör detta relativt glada och enkel melodi.

Det finns några sätt att få en egen kopia av Jeopardy tema filen.

  • Genom peer to peer delning. Kanske det snabbaste sättet att få en kopia av Jeopardy tema är via peer-to-peer-delning tjänster som BitTorrent. Du kan enkelt komma åt Torrent kataloger som mininova.org och thepiratebay.org för att hämta den. Torrentfilen. Alla ansedda Torrent klient skulle vara användbart när du faktiskt hämtar filen redan.
  • Direkt nedladdning. Om du vet var du ska söka, kan du hitta Jeopardy tema som en direkt. Mp3 download. Ett exempel direkt nedladdning kan hittas på webbplatsen world.std.com , som även har ett urval spel i PowerPoint-format.
  • Strömmande ljud. Du kan kontrollera webbplatser videodelning som Youtube.com för strömmande ljud av ledmotivet. Vissa webbplatser som Televisiontunes.com låter dig spela upp ljud i en ström direkt i din webbläsare, eller ladda ner musiken som en. mp3-fil.
  • Som noter. Om du är musikaliskt benägna, kan du göra din egen återgivande av Jeopardy tema på tangentbordet (eller andra musikinstrument). Du kan få kopior av noterna på Music Notes musicnotes.com , som en guide.

För nästan en generation av trivia knarkare familjer och klickar. Direkt nedladdning.
För nästan en generation av trivia knarkare familjer och klickar. Direkt nedladdning.

Bortsett från att tjäna som bakgrund eller "tror" musik under tävlingar och evenemang, kan Jeopardy tema också vara ett bra komplement till alla TV-tema samlare arkiv. Naturligtvis skulle du vill ha bästa kvalitet exemplar här, så det skulle löna sig att prova olika överlämnanden och inspelningar tillgängliga på nätet innan de flyttade till något särskilt.