E2a

Hur man korrekt förpacka och transportera vinylskivor och cd - skivor

Cd-skivor och vinylskivor behöver noggrann paketering för att kunna behålla sin kvalitet, särskilt om du ska skicka dem. Det finns material och metoder som du behöver och du måste lära dig för att paketera din vinylskivor och CD-skivor på rätt sätt.

 • Förbered saker som behövs Här är de saker du behöver för att kunna leverera dem säkert:. Tunna kartonger, tydliga förpackningar tejp, tidningar, kartong spela eller CD försändelser, skär, bubbelplast och silkespapper.
 • Vet hur man packa rekord album. Linda rekordet album med silkespapper. Denna metod är egentligen valfritt men det är verkligen ett klokt val för att förhindra repor bildar över dina vinylskivor och CD-skivor. Linda mjukpapper hela albumet posten, helt täcker det. Sedan täcka den med gamla tidningar och tejpa fast den.
 • Vet hur man packa lp-talet. LP ska packas i en hård och fast kartong om du ska skicka dem. Bredden för båda sidor bör helst 13 inches.

  På mailer box, placera en 13-tums kartong på botten. Ta sedan bort skivan från dess LP-jacka och placera skivan på förpackningen som du förberedd. Därefter placerar manteln intill skivan. Denna metod kommer att hjälpa rekordet från att glida fram och tillbaka medan sjöfarten. Sätt i en kartong mellan eller på toppen av varje LP jacka du kommer att placera. Du kan stänga rutan för att kontrollera om det finns något utrymme för innehållet att flytta eller glida in

 • Vet hur man packa 78-rpm register. Dessa register bör tas om hand av det sätt som du gjorde för LP-skivor. Men du måste tänka på att de 78 är en sprödare material än vinyl. Du bör också veta att 78-rpm rekord inte kommer med yttre jackor, och de är bara förpackade med pappers-muffar. De måste vara förpackade på samma sätt som LPS.

  Hur man korrekt förpacka och transportera vinylskivor och cd - skivor. Förbered saker som behövs.
  Hur man korrekt förpacka och transportera vinylskivor och cd - skivor. Förbered saker som behövs.

  Ditt e-postprogram box ska vara 10 inches på båda sidor. Placera sedan en kartong längst ned i din brevlåda, som skall följas av bubbelplast. Den bubbelplast kommer att garantera säkerheten för posten eftersom den inte har yttre jackor. Placera sedan 78-talet, täck dem igen med kartong och bubbelplast. Gör samma procedur tills du är klar med den sista biten. Bara infoga en kartong och bubbelplast mellan varje bit. Och slutligen, alltid fast dem i lådan. Det borde inte vara något utrymme som gör att de register att glida fram och tillbaka inne i lådan.

 • Vet hur man packa 45-varvtal. Säkra dem med kartong mellan varje bit. Du kan också använda bubbelplast om du föredrar att. Storleken på ditt e-postprogram boxen ska vara 7 - ½ tum på båda sidor. Sedan som vanligt plats en hård och fast kartong på botten av försändelsen boxen. Gör sedan samma procedur som du gjorde för LP-genom att ta bort skivform ärmarna för att skydda dem när sjöfarten. Packa dem säkert på försändelsen boxen också.
 • Vet hur man packar skivor. CD-skivor är mycket lättare att packa än vinyl. Du kan använda alla mailer låda som passar det antal CD-skivor du kommer att sjöfarten. Bara tillåta en ½-tums utrymme inuti lådan när du packade dem. Lägg dem på rutan tillsammans med deras Crystal Case men du kan täcka dem först med bubbelplast för att undvika sprickor i kristall väska.


Nu du är klar

Nu du är klar. Du kan skicka dem när som helst och har inga bekymmer att de kan förlora sin kvalitet efter leverans. Lycka till!