E2a

Hur man kör ett kort rum

Vill du köra din egen Card Room? Om du är en bra kortspelare, är detta ett sätt att tjäna pengar med hjälp av dina kunskaper.

Hur man kör ett kort rum. Bestäm vilken typ av kortspel som du vill köra.
Hur man kör ett kort rum. Bestäm vilken typ av kortspel som du vill köra.

Bestäm vilken typ av kortspel som du vill köra. Du kan antingen ha ett pokerspel, blackjack, röda hund eller något annat kortspel du vill.

Kontrollera lokala lagar

Kontrollera de lokala lagarna. Innan du ens tänker på att inrätta ett kort rum, ta reda på vad de lokala lagarna är, och om det finns tillstånd du behöver för att ansöka om. Du vill inte att polisen klampa in ditt pokerrum.

Välj en plats

Välj en plats. Lokalen bör vara en sluten, luftkonditionerade rum som kan passa dina inställningar kortspel. Helst ska den ha en egen badrum eller åtminstone har en i närheten. Det skulle också vara bra om platsen rymmer en tv-apparat eller nöjescentrum och utrymme att sätta förfriskningar. En bar skulle vara bra också.

Välj ett kort bord

Kontrollera lokala lagar. Kontrollera de lokala lagarna.
Kontrollera lokala lagar. Kontrollera de lokala lagarna.

Välj ett spelbord. Du kan använda i princip alla robust bord som kan passa många spelare för ditt kortspel. Men, om du vill ha ett mer professionellt utseende, välj en trevlig tabell med en filt yta. Kortborden kan göras av massivt trä eller metallbågar. Vissa är vikbar. Andra har mugghållare. Du kan välja mellan oval, åttkantiga, och runda bord. Pokerchips.com har ett brett utbud av kort tabeller och andra kort grejor spel. Se till att välja bekväma säten. Dina spelare kommer att spendera ganska lång tid på sina stolar.

Köp bra spelkort och marker (om nödvändigt)

Köp bra spelkort och marker (om det behövs). Köp inte billigt papper spelkort eller plast marker. För de spelkort, gå för dem gjorda av plast som kan böjas i hörnen. Många spelare kika på sina kort snarare att titta på hela ansiktet. En av de bästa spelkort görs av KEM . Deras kort är tillverkat av plastmaterial i intressanta mönster. När du köper marker, kan du hitta lera marker, lera komposit chips eller komposit metallspån kärna. Spelarna vill ha marker som de kan hantera väl och göra tricks med.

Ange ditt hus regler och förordningar

Ange ditt hus regler och förordningar. Du måste vara expert på kortspel du kör. Det kommer att finnas tillfällen då spelare kommer att ha meningsskiljaktigheter, kan fusk förekomma eller krukor kan ifrågasättas. Att veta vad man ska göra i dessa situationer kommer att se till att spelet kan fortsätta godo. Din erfarenhet i andra faktiska kortrummen (inte video eller online rum) är viktigt. Andra House regler bör fastställas liksom: inga dödliga vapen, droger, etc.

Fastställa hur mycket du bör hämta för att köra kortet rummet

Fastställa hur mycket du bör hämta för att köra kortet rummet. Normalt blir huset minst 10% av varje buy-in för poker. Du etablera inköpssumman också. Utöver detta, för varje vinnande kruka, får huset minst 1%.

Kör ett verkligt rum

Kör en rättvis rum. Kontrollera att du kör en ren och rättvis pokerrum. Vara trevligt att spelarna och hålla huvudet kallt. Du kommer förmodligen uppfylla en mängd olika tecken i ditt pokerrum.

Om du är ny till att inrätta ett kort rum

Om du är ny till att inrätta ett kort rum, börja i liten skala med en tabell för att få en känsla för denna nya verksamhet i din. När du har kläm på saker, då kan du överväga att utvidga ditt pokerrum genom att lägga till fler bord och anställa en eller två anställda för att hjälpa dig. En välskött pokerrum kan vara både roligt att köra och en god inkomstkälla för dig.