E2a

Hur man köper virtuella webkinz objekt

Sedan april 2005

Sedan april 2005 stoppade Webkinz leksaker djur har uppmärksammats av, glad och gav otaliga timmar av njutning till otaliga barn. Vad som skiljer dessa söta leksaker isär är att var och en kommer med en 8-tecken hemlig kod. Denna hemliga kod används så att ägaren av mjukis kan logga in på Webkinz webbplats, skapa ett konto, registrera leksaken och anta en virtuell version av leksaken barnet äger. Barnet kan då spela med virtuella leksak, mata den, bada och klä den och ge den en plats att leva helt, tillsätt lite möbler och praktiskt taget bygga andra rum och lekplatser.

I den virtuella lekplats

I den virtuella lekplats, du som ägare tjänar och använda Kinzcash att köpa allt som din virtuella husdjur behöver för att hålla det glada, friska och säkra. Kinzcash tjänas genom att köpa nya leksaker och anta nya husdjur, som ger svar på frågor om allmän kunskap, spela online-spel, slutföra mini uppgifter och andra dagliga aktiviteter. Dessa Kinzcash kontinuerligt läggs till ditt konto. Det kan jämföras med en vuxen som arbetar och ta emot en lön, och sedan göra budgetering samt hantera huset och barnen.

Hur man köper virtuella webkinz objekt. Precis som alla näthandelswebbplats.
Hur man köper virtuella webkinz objekt. Precis som alla näthandelswebbplats.

När ett virtuellt husdjur har antagits, kan du spela kontinuerligt och ta hand om den för en tid av ett år. Kontot kommer att upphöra när året är slut om du köper en annan leksak, antar sin virtuella motsvarighet och lägga till ditt konto. Det hemliga koden är mycket viktig försiktighet måste iakttas att den inte blir felplacerad eller förlorat innan en "adoption" har gjorts eftersom det inte kan ersättas.

En ny virtuell sällskapsdjur ägare kommer att få en del artiklar och Kinzcash att hjälpa till att starta dem. Ett rum, ett livsmedel som kan vara en speciell mat för Webkinz husdjur, två möbler, 2.000 Kinzcash och en välkommen ballong väntar en ny sällskapsdjur ägare.

När du vill köpa nya objekt för ditt Webkinz husdjur, här är vad du behöver göra.

I den virtuella lekplats. Du kommer att tas till "checka ut" där du kan se alla objekt som du har valt.
I den virtuella lekplats. Du kommer att tas till "checka ut" där du kan se alla objekt som du har valt.

  1. Logga in på ditt konto i Webkinz webbplats och skriv in ditt användarnamn och lösenord.
  2. Navigera till W Shop Genom att klicka på "Att göra"-knappen.
  3. Precis som alla näthandelswebbplats väljer du först de objekt som du vill köpa. Titta på varje produktkategori och gör ditt val. Köp de väsentliga delar som ditt husdjur behov som medicin, mat, kläder. Välj också några saker som ditt husdjur kan leka med för att hålla den glad. Om du har en massa Kinzcash, kan du få ditt husdjur ytterligare möbler, kanske bygga ett extra rum eller en annan pjäs utomhus område.
  4. Markera alla dina val och klicka på "Lägg i varukorgen".
  5. Du kommer att tas till "Checka ut" där du kan se alla objekt som du har valt. Här kan du göra din slutliga urvalet. Granska listan och lägga till eller ta bort objekt från listan.
  6. När du har gjort ditt slutliga urvalet och klicka sedan på "köp nu"-knappen.
  7. Gå till ditt husdjur sida och kontrollera att de objekt du nyligen köpt ingår i varje kategori i din meny. Du kan nu använda dessa objekt genom att klicka på objektet, dra och släppa dem i ditt husdjur virtuella rum. Du kan ändra layouten i rummet att göra lite utrymme för nya möbler.

Den mängd Kinzcash att du tjänar beror på hur aktiv du är att delta i Quizzy Värld och spelar i Arcade. Spara lite genom att kolla försäljning objekt. Tjäna mer genom att delta i de många dagliga aktiviteter samt att gå med i veckans tävlingar.