E2a

Hur man köper utah Bilförsäkringar

Om du är en bil ägare i delstaten Utah, då är du redan medveten om att du behöver täckning Bilförsäkringar för att lagligt köra din bil. Stämmer inte till någon policy eller premie tills du har läst denna guide om hur man köper Utah Bilförsäkringar först.

Steg 1

Hur man köper utah bilförsäkringar. Se till att du får ett bra pris för bilförsäkringar.
Hur man köper utah bilförsäkringar. Se till att du får ett bra pris för bilförsäkringar.

Se till att du får ett bra pris för Bilförsäkringar. När du behöver köpa Bilförsäkringar, är det viktigt att titta runt för bästa pris på täckning. Detta beror på att de premier som erbjuds till dig av olika försäkringsbolag i delstaten Utah kommer att variera kraftigt. Ringa runt för att få några citat innan du bestämmer dig för någon politik eller premie. På så sätt vet du att du får det bästa möjliga täckning för dina pengar. Om du har en favorit försäkringsbolag, kontakta dem först för en offert på Bilförsäkringar. Men också överväga att prata med nationella företag Bilförsäkringar som Allstate och State Farm. De erbjuder också täckning Bilförsäkringar för förare i Utah.

I genomsnitt kommer en Utah drivrutin betala runt 525€ per år för auto försäkringsskydd.

Steg 2

Förstå minimikrav statliga täckning. I Utah är varje förare skyldig att göra minimibelopp av ansvar täckning. För att följa, måste du ha minst 18.660€ för personlig kroppsskada eller dödsfall, 48.510€ för total kroppsskada eller dödsfall, och 11.200€ för skada på egendom täckning. Liksom, måste du minst 2240€ för personskada skydd (PIP).

Förstå minimikrav statliga täckning. Undantag är tillåtna.
Förstå minimikrav statliga täckning. Undantag är tillåtna.

Som förare i Utah, bör du vet också att Utah är följer ett No systemfel försäkring. Detta innebär att oavsett vem som bär skulden efter en olycka täcker varje försäkringsbolag egen drivrutin. Ändå föreslås att du bär täckning som överstiger minimikraven statens ansvar. Om du är i en allvarlig olycka kan en automatisk försäkring med endast minsta ansvar täckning inte helt täcker alla dina räkningar (medicinsk, bilverkstäder, förlust av lön, och så vidare). Det är bättre att ha för mycket täckning än att ha för lite och sitta där med en stor näbb efter ett vrak.

Steg 3

Undantag är tillåtna. I Utah är det helt lagligt att utesluta förare från din auto försäkring, även om dessa drivrutiner är hög risk. Naturligtvis kommer namnen på de uteslutna familjemedlemmar specifikt anges i undantag i ditt försäkringsbrev, som också anger alla skäl till varför ditt försäkringsbolag inte kommer att hållas ansvariga för sådana förare. När du tänker på möjligheten att behöva betala för en olycka av en utesluten förare ur egen ficka, kommer du inser snabbt att det är bara smartare att försäkra alla i ditt hushåll.

Steg 4

Förstå hur processen fungerar. När du ansöker om auto försäkringsskydd i delstaten Utah, kommer varje försäkringsbolag ta några saker i beaktande innan man kommer tillbaka med en offert för dig. De kommer att titta på din personliga kredit historia (delvis) för att se om du kommer att bli någon typ av försäkringsrisk. Men de måste också överväga din ålder, kön, plats, fordon, körvanor och körning historia. Med all denna information kommer auto försäkringsbolag i Utah ge dig en offert på täckning på din bil.