E2a

Hur man köper texas Bilförsäkringar

I Texas måste du bära rätt försäkring på din bil för att lagligt köra den. Om du är ute efter att köpa Bilförsäkringar i Texas , här är några förslag för att hjälpa dig att hitta den perfekta politik Bilförsäkringar för dig.

Steg 1

Hur man köper texas bilförsäkringar. Titta runt för ett bra pris.
Hur man köper texas bilförsäkringar. Titta runt för ett bra pris.

Titta runt för ett bra pris. När du är i behov av Bilförsäkringar i Texas, ska du veta att inte alla försäkringsbolag kommer att erbjuda dig samma premier. Så snarare än att bara landa på den första citatet du får och antar att det är det bästa priset, shoppa runt för ett par citat från olika företag Bilförsäkringar i Texas så att du kan veta att du får bästa möjliga pris för täckning. Börja med att kontakta din önskade försäkringsbolag för en offert. Men också överväga att prata med nationella försäkringsbolag som Allstate ( http://www.allstate.com/ ) och State Farm ( http://www.statefarm.com/ ) om Bilförsäkringar. Du kan även hitta att vissa försäkringsbolag är villiga att matcha priser citat av andra företag. Detta ger dig övertaget när det gäller att hitta den bästa affären på auto försäkring.

En genomsnittlig Texan betalar cirka 620€ per år för auto försäkringsskydd.

Steg 2

Förstå minimikraven ansvar täckning i ditt tillstånd. I Texas är alla drivrutiner som krävs för att bära ett minimum av ansvar täckning. Innan du ska få registrera ditt fordon lagligt i delstaten Texas, måste du ha minst 18.660€ för enstaka kroppsskada eller dödsfall, 37.320€ för total kroppsskada eller dödsfall, och 18.660€ för skada på egendom till följd av en olycka. (Endast taxichaufförer har möjlighet att välja bort traditionella täckning som denna. De kan lägga en ekonomisk obligation istället och bli självförsörjande försäkrade.)

Förstå minimikraven ansvar täckning i ditt tillstånd. Det rekommenderas att du försäkra alla i ditt hushåll.
Förstå minimikraven ansvar täckning i ditt tillstånd. Det rekommenderas att du försäkra alla i ditt hushåll.

Eftersom delstaten Texas är en Tort stat, är du skyldig enligt lag att täcka alla offrens kostnader bör du bli involverad i en at-fel olycka. Så medan Oförsäkrade / Underinsured bilister täckning inte krävs enligt lag, säkert det rekommenderas. Bär så lite som 37.320€ av denna extra täckning på din auto försäkring i Texas så att du ekonomiskt kommer att omfattas om du någonsin att skylla för en olycka.

Steg 3

Det rekommenderas att du försäkra alla i ditt hushåll. Enligt lagen tillåter delstaten Texas för några förare i ett hushåll som undantas från din försäkring. Även om detta kan sänka din årliga auto försäkringspremier lite, är det inte utan sina risker. Att undantag på din bil försäkring innebär att varje uteslutna förare inte kommer att omfattas i händelse av en olycka. Tänk på kostnaden för att betala för alla räkningar i samband med en olycka ur egen ficka, och du kommer snabbt att inse att det är värt den extra kostnaden för att få sinnesfrid att din försäkring täcker alla som kör bilen.

Steg 4

Vet hur dina priser kommer att fastställas. När ett auto försäkringsbolag är att bestämma vad priser och produkter för att erbjuda dig på din auto försäkring i Texas, är många saker beaktas. De tittar först på din tidigare kredithistorik (eller kredit värdering) för att avgöra om du kommer att bli en försäkringsrisk. Dessutom kommer Texas auto försäkringsbolag tar hänsyn till din ålder, kön, plats, bil och personlig körning historia vid fastställandet dina premier.