E2a

Hur man köper present poäng för en Wii

Den vurm för Nintendo Wii spelkonsol har tagit en annan hög med användning av gåvan funktion som gör det möjligt för många användare att interagera och vara generösa mot varandra när de utnyttjar sina Nintendo Wii-konsolen. Dina vänner som älskar Wii kommer att tacka dig för det om du har möjlighet att köpa dem tillägg till deras favoritspel genom gåva poäng. Dessa Wii punkter är ett slags belöningssystem som gör det möjligt Wii-användare att köpa uppgraderingsalternativ för sin Wii från ett ackumulerat antal punkter. Här är stegen för att hjälpa dig köpa presentkort poäng för en Wii:

  1. Bemästra din egen Wii. Även i spel, kan man inte riktigt ge vad du inte har. För att kunna ge en ordentlig Wii punkt gåva till dina vänner, måste du vara riktigt bra på ditt spel eller om du inte spel mästare, åtminstone har gott budgeten för att köpa mer än dina spel behov. Du måste ha en ansenlig mängd poäng på egen konsol för att kunna ge till andra användare. Detta är det bästa sättet att se till att din gåva poäng kommer att få dina mottagarna över tiden.
  2. Länka din Wii. Använd hemsida Nintendo att länka din Wii till din väns Wii (både säljaren av Wii pekar spelet kort och de avsedda mottagarna). För detta behöver du Wii-funktionen Shop Channel som kommer att visa en rullgardinsmeny över saker du kan ge dina vänner. Wii karaktär du väljer kommer att vara den lyckliga mottagaren av din Wii gåva.
  3. Hitta en säljare. Din säljare antingen kan vara en individ eller en kommersiell verksamhet (nätbutiker eller tegel och murbruk butiker). För fallet med individer, bara upprätta en online-länk mellan din Wii och deras för att överföringar.
  4. Wii chatt. Online Wii samfundet kommer hjälpa dig att få kontakter som kan vara villiga att sälja dig sina extra poäng. De spel experterna kommer att kunna slå upp ett avtal med dig att skaffa Wii poäng som du vill.
  5. Allmänna spel kort preferenser. Vissa spelkort för Wii på försäljning från butiker som Walmart har gåvan funktionen i dem. Du måste läsa det finstilta och kontrollera om du kan använda gåvan funktionen för ett visst spel kort som du väljer. Dessa spel kort preferenser hjälper dig att köpa present poäng för din vän eller älskade som behövs i tid.
  6. Recensioner av Wii punkt kort. Jämförelse shopping platser såsom Pris Grabber kan du ha bekvämligheten med att köpa spelkort och ge den offline på din favorit spelare som en gåva. De många typer av kort är också listade med motsvarande recensioner i dem för att hjälpa dig att utvärdera vad som finns inom din budget och önskemål.

Hur man köper present poäng för en wii. Bemästra din egen wii.
Hur man köper present poäng för en wii. Bemästra din egen wii.

Din Wii kan bli en kanal för riktigt snyggt gåvor om du har möjlighet att konsekvent hantera dina egna punkter. Detta är en mycket bra investering för presentidéer i alla tillfällen och kommer verkligen ge tillfredsställelse till din Nintendo-älskande vänner.