E2a

Hur man köper OSHA efterlevnad planscher

Occupational Safety and Health Administration eller OSHA har genomfört omfattande studier i att observera jobb faror och analysera dem ordentligt för att skapa den rätta OSHA efterlevnad affisch som behandlar varje viktiga behov inom industrin. Här är stegen i att följa lagen och få tag i dessa OHSA efterlevnad Affischer:

Bestäm först om ditt tillstånd för drift eller arbetsplats är i behov av en OSHA efterlevnad affisch. Den Europa Department of Labor ger en komplett lista över arbetsplatser och tillstånd för drift som måste uppfylla ordentligt med OSHA efterlevnad posta processen. Kontrollera först om du är lämpliga för deras profil.

Hur man köper OSHA efterlevnad planscher. Bestäm först om ditt tillstånd för drift eller arbetsplats är i behov av en OSHA efterlevnad affisch.
Hur man köper OSHA efterlevnad planscher. Bestäm först om ditt tillstånd för drift eller arbetsplats är i behov av en OSHA efterlevnad affisch.

Vet de framstående platser där du kommer att använda och visa OSHA affischer. De specifika områden i ditt arbete plats hjälper dig att veta hur mycket av dessa affischer kommer du verkligen behöver. Detta kommer att hjälpa dig att spara besväret att gå till OSHA fältkontor bara göra en mental och oförberedda beräkning av dina utgifter.

Ta kontakt med OSHA fältkontor. Det finns olika grenar av OSHA fältkontor i landet, och du måste hitta en som är nära dig. Kartor över OSHA kontor finns i olika statliga webbplatser som Oregon .

Bestäm vilken typ av bransch du är under så att du kan få rätt sorts OSHA affisch. Dammexplosioner, fyrverkerier, tonåring arbetare, arbetsrätt och grävning är bara några av de specifika processer som förtjänar OSHA efterlevnad affischer från byrån. Lär känna din bransch i förväg kommer att spara utforskande behov från din OSHA område officer och sparar tid och energi för förklaringar.

Kontrollera tillgängliga språken OSHA efterlevnad affischer. Spanska och engelska är två av de populära språk som används för OSHA efterlevnad. Om du har en spansk anställd i din lista, se till att du har möjlighet att anse att personen och köpa motsvarande OSHA efterlevnad affischer.

Vet de framstående platser där du kommer att använda och visa OSHA affischer. Ta kontakt med OSHA fältkontor.
Vet de framstående platser där du kommer att använda och visa OSHA affischer. Ta kontakt med OSHA fältkontor.

Får den från affisch säljare. Överensstämmelse affisch är ett bra ställe att börja om du planerar att skaffa dig tag på OSHA arbetsrättsliga efterlevnad affischer. Om en OSHA fältkontor är långt ifrån dig, kan du använda denna webbplats eller andra källor som ett sätt att köpa OSHA nätet efterlevnad affisch. Bara se till att du har möjlighet att faktor i fraktkostnader och tidsram som det tar för leverans.

Bekanta dig med OSHA former och riktlinjer för säker också. Det räcker inte att bara köpa affischer. Lär känna vad de representerar. Ett bra sätt är att använda guiden och resurs sida för OSHA former och publikationer som tillhandahålls av Miljö hälsa och säkerhet på nätet .

Efterlevnad affischer från Occupational Safety and Health Administration är avgörande för din verksamhet och företag. De hjälper fortsätta att påminna och informera dina anställda om säkerhetsföreskrifter för din bransch val.