E2a

Hur man köper oklahoma Bilförsäkringar

Som förare i Oklahoma, är du ansvarig för att köpa försäkring för din bil innan du kan registrera det. Här är några tips som hjälper dig att avgöra vilka auto försäkring är det bäst att köpa.

Steg 1

Hur man köper oklahoma bilförsäkringar. Leta efter en bra politik.
Hur man köper oklahoma bilförsäkringar. Leta efter en bra politik.

Leta efter en bra politik. Auto försäkringspremier varierar mellan auto försäkringsbolag. Så gör dig själv en tjänst och leta först innan du bosätta sig på auto täckning. Genom att ringa runt till 3 eller 4 olika företag bilförsäkring, kommer du att få några olika citat. Detta gör att du kan köpa det bästa erbjudandet på auto försäkringsskydd i Oklahoma . Om du inte är säker på var du ska leta, börja i din lokala gula sidorna. Du kan också prata med vänner och grannar om försäkringsbolag som de har behandlat under åren. Eller så kan du surfa till populära nationella webbplatser försäkringsbolag som alla statliga , jordbrukare och State Farm .

I delstaten Oklahoma, kommer du att betala runt 490€ per år för Bilförsäkringar.

Steg 2

Vet de minimikrav statliga krav på försäkringar. I Oklahoma måste din försäkring uppfyller vissa minimikrav ansvar täckning. Du behöver minst 18.660€ för enstaka dödsfall eller skada, 37.320€ för total död eller skada och 18.660€ för skada på egendom som orsakats av en olycka.

Vet de minimikrav statliga krav på försäkringar. Det är okej att lämna drivrutiner från din politik.
Vet de minimikrav statliga krav på försäkringar. Det är okej att lämna drivrutiner från din politik.

Oklahoma verkar under en "tort", vilket betyder att-fel förare måste betala alla avgifter och kostnader för offret (s) efter en olycka. Dessa kommer att innefatta alla medicinska räkningar, auto reparationsfakturor och avgifter i samband med smärta, lidande och förlust av lön. Även om oförsäkrade / underinsured bilist täckning är inte ett krav i delstaten Oklahoma, är det fortfarande något som du vill köpa en del av din bil försäkring. Ytterligare täckning som denna kommer att säkerställa att du är ekonomiskt skyddade i händelse av en olycka där du är att skylla, spara bekymmer att behöva betala out-of-ficka för olyckor kostnader som överstiger er politik täckning.

Steg 3

Det är okej att lämna drivrutiner från din politik. I Oklahoma, som i de flesta andra länder, tillåter lagen för vissa förare i ett hushåll som slutade i en försäkring. Dessa undantagna förare kommer att listas i undantag i ditt försäkringsbrev, där hittar du också alla de särskilda omständigheter som skulle ta bort ansvaret från ditt försäkringsbolag för att betala några påståenden som gjorts av dessa undantagna förare. Se till att du förstår din försäkring innan du accepterar att utelämna täckning på vissa drivrutiner i ditt hushåll. Även om det kan rädda dig lite pengar i förskott, det är en stor chansning som kan bli kostsamma efter en at-fel olycka med en utesluten förare.

Steg 4

Sikta på en bra kredit värdering. Du kan bli förvånad över att ditt förflutna kredit historia kommer in i bilden när man fastställer dina premier för Bilförsäkringar i Oklahoma. Auto försäkringsbolag kommer att titta på din kredit värdering för att avgöra om du är en försäkringsrisk, och kommer att bosätta sig på en premie därefter. De kommer också att överväga din ålder, kön, plats, bil och tidigare körning historia vid bestämning av täckning Bilförsäkringar de kommer att erbjuda dig i delstaten Oklahoma.