E2a

Hur man köper New Mexico Bilförsäkringar

Som förare i New Mexico, är du skyldig att göra försäkring på dina bilar hela tiden. Denna guide hjälper dig att lära dig allt du behöver veta när det blir dags att köpa Bilförsäkringar i New Mexico .

Steg 1

Bestäm den bästa typen av försäkringsskydd för dig. I Mexiko, har du två alternativ när det gäller att uppfylla dina skyldigheter Bilförsäkringar. De mest populära alternativet är att köpa täckning. Om du väljer att göra detta måste du ringa runt för att få några citat innan du väljer en policy. Detta säkerställer att du får bästa möjliga pris för din bil täckning. Kontrollera din telefonbok eller tidning för reklam för försäkringsbolag i ditt område. Eller titta på nätet på webbplatser som http://www.insurance.com/ och http://www.allstate.com/ .

Hur man köper new mexico bilförsäkringar. Bestäm den bästa typen av försäkringsskydd för dig.
Hur man köper new mexico bilförsäkringar. Bestäm den bästa typen av försäkringsskydd för dig.

Din andra alternativ för täckning i New Mexico är att ge en 44.780€ kontant deposition (eller säkerhet bond) till staten kassör. Detta bevisar att du är ekonomiskt ansvarig och det uppfyller gällande försäkringslagstiftningen i New Mexico.

Steg 2

Uppfyller minimikraven krav på täckning. Om du väljer att bära Bilförsäkringar i delstaten New Mexico, då måste du ha följande minsta täckning belopp på er politik: 14.930€ för enstaka kroppsskada eller dödsfall, 37.320€ för alla personskador eller dödsfall, och 7470€ för skada på egendom till följd av en olycka.

Staten New Mexico föreskriver inte någon särskild oförsäkrade / underinsured bilister "täckning. Eftersom New Mexico verkar under den skadeståndsgrundande system som håller på-fel förare ansvarar för utbetalning alla offrets avgifter som följd av en olycka (medicinsk, bilverkstäder, smärta, lidande och förlust av lön), det är en riktigt bra idé att bära denna extra täckning på din auto försäkring. På så sätt kommer du att ekonomiskt skyddad om du skulle någonsin orsaka en olycka, vilket sparar stammen att behöva betala för extra avgifter ur fickan.

Steg 3

Uppfyller minimikraven krav på täckning. Du kan utesluta drivrutiner.
Uppfyller minimikraven krav på täckning. Du kan utesluta drivrutiner.

Du kan utesluta drivrutiner. I New Mexico, tillåter lagen för förare i ditt hushåll som lämnas från din försäkring. Detta kallas "undantag" en förare, och det kommer att sänka dina premier något. Men inte försäkra någon som kommer att köra din bil är mycket riskabelt. I händelse av att en sådan person var i en at-fel olycka i bilen, skulle ditt försäkringsbolag inte ansvarig för att betala några krav. Beslutet att utesluta förare från din bil försäkring i New Mexico kan vara en mycket dyr beslut på lång sikt. Det är ofta värt den extra kostnaden för att få sinnesfrid som alla är täckt när du kör din bil.

Steg 4

Upprätthålla en god kredit värdering för bästa försäkringspremier. Du kanske inte känner till att din personliga kredit historia och din kredit värdering är två viktiga faktorer för att bestämma din "försäkringsrisk" till auto försäkringsbolag i New Mexico. De kommer att titta på din historia kredit för att avgöra om du kommer att ansvara när det gäller att betala din månatliga premier. Liksom, kommer de att överväga din ålder, kön, plats, bil och tidigare färdhistorik att avgöra vilka produkter och premier de kommer att erbjuda dig på din auto försäkring i New Mexico.