E2a

Hur man köper en Game Boy Micro fronten

Du är en del av historien om du äger en Micro Game Boy

Du är en del av historien om du äger en Micro Game Boy. Detta är den sista handhållen spelkonsol med namnet "Game Boy". Sedan 2005 fram till 2007 har cirka 2,5 miljoner enheter Game Boy Micro säljs. Nu, om du har denna en under de första åren av dess release, har du förmodligen en del problem på sitt ansikte redan. Det är en normalt slitage, men som omedelbart kan fastställas om du har en Game Boy Micro fronten.

Följ dessa instruktioner för ett säkert sätt att utnyttja din gamla kompis en ny Game Boy Micro fronten:

Hur man köper en game boy micro fronten. Besluta om fronten färgen.
Hur man köper en game boy micro fronten. Besluta om fronten färgen.

Besluta om fronten färgen. The Game Boy Micro fronten färg finns beror till stor del på ditt område.

I Japan finns det bara fyra färger: silver

I Japan finns det bara fyra färger: silver, lila, blå och svart. Japan släppte också fyra begränsad upplaga av frontpanelen. Dessa är Final Fantasy IV Famicon controller, Mor 3 och Pokemon utgåvorna.

I Europa och Kanada

I Europa och Kanada, tillgängliga Game Boy Micro frontplåtar är utbytbara. Dessa är den ammonitiske och nyckelpiga, svart och silver, och lågan och kamouflage. Europa och Kanada även släppt en begränsad upplaga Famicon controller-inspirerade fronten.

I Europa fyra Game Boy Micro frontplatta färger: rosa, blå, grön och silver. Australien har det i rosa, röd, blå, svart och silver.

Dina val är inte bara begränsat till vad som är tillgängliga i din region. Med online shopping, köpa fronten färgen endast tillgänglig i en annan region är möjlig. Även en icke-hört fronten design för Game Boy Micro kan hittas på nätet.

. Handla nu, måste du leta reda på några källor till Micro Game Boy faceplates:

Du är en del av historien om du äger en micro game boy. I japan finns det bara fyra färger: silver.
Du är en del av historien om du äger en micro game boy. I japan finns det bara fyra färger: silver.

  • eBay . Denna källa är populär för anime-inspirerade faceplates. Du kan hitta faceplates gjorda av bra material härifrån men vissa köpare säger att skal från eBay är inte så stark.
  • Konsoler och prylar . De erbjuder faceplates för Game Boy Micro tillsammans med andra tillbehör för spelkonsoler. Även andra tillbehör för andra spelkonsoler som Xbox, Nintendo Wii och Sony PSP finns här.
  • Nintendo . Var annars kan du få en Game Boy Micro fronten men från dess skapare? Den enda nackdelen med att komma från Nintendo är att det erbjuder mycket begränsade valmöjligheter, kräver att du att bosätta sig på klassiska frontplatta färger som silver och svart.

Jämför. Trimma ner dina val till högst tre

Jämför. Trimma ner dina val till högst tre. Jämföra sina priser, skicket på objekt och säljarens rykte. När man jämför priser, alltid lägga upp de möjliga frakt och hanteringskostnader till den totala kostnaden. Läs produktens beskrivning noggrant och eftersom en del av dessa kan vara second hand eller har några defekter. Kontrollera säljarens rykte även om du kommer att köpa på nätet, det är din enda grunden om att lita på säljaren eller inte.

Betala. När betalar för Game Boy Micro fronten

Betala. När betalar för Game Boy Micro fronten, se till att betalningen sidan är säkrad. Det bör finnas en gyllene lås och "https" i stället för "http". Dessa är uppenbara tecken på att sidan är säkrad. Kontrollera också att datorn inte är smittad med någon spionprogram av keylogger. Om du har ett bankkort, bättre använda den i stället för ett kreditkort.

Nu är allt du behöver göra vänta på Game Boy Micro fronten att komma fram. Installera det på din spelkonsol och se den fantastiska, nya utseende Game Boy Micro du har där.