E2a

Hur man köper den " Ebon shadowbag " skrädderi receptet

World of warcraft

En av de mest lukrativa yrken du kan komma in i spelet World of Warcraft är att skräddarsy. Som skräddare du kan väva tyg och förvandla det till viktiga poster för andra spelare. Exempel på dessa poster är rustningar, skjortor och väskor som kan säljas till leverantörer eller auktioneras ut i auktionen Hall. Den Ebon Shadowbag används av en Warlock att hålla själ skärvor som är en reagens för besvärjelser. När den här väskan är utrustad binder med Warlock själ. För att skapa denna speciella påse du behöver att skräddarsy recept som kommer att hålla listan med ingredienser som du måste skaffa.

Ett. Den Ebon Shadowbag

Den Ebon Shadowbag innehåller 28 spår så att Warlock kan använda detta för att hålla 28 soul skärvor som han kan använda för besvärjelser mot sina motståndare. Denna speciella påse hjälper Warlock bära mer själ skärvor än med någon annan typ av behållare. När Warlock förvärvar själ skärvor de kommer automatiskt att läggas till i påsen och spelaren behöver inte göra några ytterligare åtgärder för dem. Den spelaren kan se hur mycket själ skärvor är i Ebon Shadowbag via en ikon i verktygsfältet för containrar.

Hur man köper den " Ebon shadowbag " skrädderi receptet. World of warcraft.
Hur man köper den " Ebon shadowbag " skrädderi receptet. World of warcraft.

2. Karaktär Level

Din Tailoring erfarenhetsnivå har att möta med den nivå som krävs för att kunna förvärva Ebon Recept Shadowbag Tailoring. I ditt yrke kommer du bara att få tillgång utvalda färdigheter och recept som du nivå upp. Du behöver en Tailoring kompetensnivå som inte är lägre än 375 för att kunna förvärva och skapa Ebon Shadowbag.

Tre. Res till Shattrath Stad

När du har uppnått erforderlig kompetensnivå du kan nu resa till Shattrath City för att köpa den Tailoring Recept för Ebon Shadowbag. Shattrath City ligger vid västra Terokkar Forest. Staden är också känd som ljusets stad och är en stor quest nav. Du hittar tre specialiserade skräddare i denna stad som kommer att ha det skrädderi recept du behöver. Du måste gå ner till den lägre staden när du är i Shattrath City. Den lägre staden är fylld vilja flyktingar som tvingats lämna sina hem på grund av konflikterna i Outland.

Hur man köper den " Ebon shadowbag " skrädderi receptet.
Hur man köper den " Ebon shadowbag " skrädderi receptet.

4. Shadoweave Specialist

Det finns tre specialiserade skräddare i den nedre staden nämligen Gidge Cirkelmagiker, Andrion Darkspinner och Nasmara Moonsong. Approach Andrion Darkspinner eftersom han är den Shadoweave Specialist och kommer att ha skrädderi receptet för Ebon Shadowbag. Den skräddarsy recept kommer att innehålla den information du behöver för att kunna skapa Ebon Shadowbag.

När du har receptet du kan skapa Ebon Shadowbag och sedan kan du sälja väskan eller en kopia av receptet i auktionshuset.