E2a

Hur man köper Dance Wear

Köpa Dance Wear är en dyr strävan

Köpa Dance Wear är en dyr strävan, inte så mycket för de enskilda posterna, men för den volym som krävs för ett helt år. Din dans slitage måste tvättas efter varje klass, så förvänta dig inte för mycket livslängd från fibrerna, eftersom de kan bära ut snabbt. För att starta din danslektion, behöver du ett fåtal utvalda bitar för att förbättra din komfort och uppfylla kraven från vissa dansstudior.

Hur man köper dance wear. När du köper dina strumpbyxor.
Hur man köper dance wear. När du köper dina strumpbyxor.

  • Om du tar en klassisk balett kurs från en högt ansedd anläggning, kommer de hävda förmodligen en klädkod att hålla dansarna enhetlig och snyggt. En svart trekvarts ärm leotard med rosa strumpbyxor och skor är normen för kvinnor och svarta strumpbyxor och skor är reglerande för män.
  • När du köper dina strumpbyxor, har du ett par alternativ på bordet. En fullständig footed stram är det enklaste att hitta i butikerna, men inte ett bra val om du dansar på pointe. Genom att byta till en halv fot eller stigbygeln stil, kommer du att kunna anpassa din tå kuddar bör de glida ur plats. Dessutom dansare som är benägna att inåtväxta tånaglar vill undvika hela foten stil, som de kan snabbt kramp tårna och är omöjligt att justera under klassen.
  • De trikåer är gjorda av en bomull spandex blandning för att ge dig full rörlighet och rörelseomfång. Men de stilar som är extra blanka gjort med för mycket spandex och inte lämplig för allvarliga dans. En fullständig hylsa trikåer ger en elegant linje till arm och handrörelse, men kan vara mycket varm att bära under sommarmånaderna. Tanken-top trikåer är definitivt det mest bekväma, men kommer att visa en bh bandet om den inte är korrekt. Den viktigaste frågan är hur trikåer passar och att du är nöjd på hur du ser från alla håll.
  • Benvärmare är en viktig del av uppvärmningen och bör bäras för det första barre segmentet eller tills du känner fötterna uppvärmning. De flesta dans skador vunnit över tiden som senor och ligament blir små hack i dem när du trycker din kropp till gränsen utan att uppnå den rätta kroppstemperatur. Håll dina underben och vrister varm med benvärmare tills din kroppstemperatur ökar tillräckligt för att ta över.
  • Dans kjolar är ett trevligt komplement till klass och ett bra sätt att uttrycka din personlighet. Kjolen ska vara ren nog för instruktören att se dina höft rotationer och hjälpa dig med korrigeringar. Kjolar kan vara valfri längd, men mini fortfarande favorit med de flesta dansare. En kort kjol visar upp dina surt förvärvade muskler definitioner och vackert accentuera din linje. Sheer kjolar finns i en myriad av färger, grafik, tyger och längder. Välj stämningen du vill ställa den dagen med fantastiska tillbehör dans kjol.