E2a

Hur man köper colorado Bilförsäkringar

Om du planerar att köra ett fordon i Colorado, du kommer att behöva köpa Bilförsäkringar. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt täckning för din bil.

Steg 1

Hur man köper colorado bilförsäkringar. Börja med att shoppa runt.
Hur man köper colorado bilförsäkringar. Börja med att shoppa runt.

Börja med att shoppa runt. Köp inte den första politiska Bilförsäkringar som låter bra för dig. Det är viktigt att leta efter Colorado Bilförsäkringar . Leta efter rimliga premier och bra ansvar täckning. Om du inte har en favorit företag Bilförsäkringar, fråga din familj och vänner som företag de skulle rekommendera. Du kan också titta i din lokala telefonbok för Colorado försäkringsbolag som kommer att försäkra din bil. Dessutom kan du söka efter Bilförsäkringar i Colorado på någon av dessa webbplatser:

Oavsett om du köper din bil på nätet försäkring eller via telefon, kan du räkna med att betala knappt 600€ per år för täckning.

Steg 2

Vet de minimikrav krav på täckning. När du bestämmer vilken bil försäkring du ska köpa i Colorado, är det en bra idé att överväga de minimikrav statliga kraven för skuldtäckning. Delstaten Colorado kräver att du har ett minimum av 18.660€ för enkel skada, 37.320€ för alla skador och 11.200€ för skada på egendom som orsakats av en olycka.

Det är inte obligatoriskt för Colorado förare att bära oförsäkrade eller underinsured bilister täckning. Men det är fortfarande en bra idé. Ditt försäkringsbolag kommer att erbjuda dessa funktioner till dig förutom din auto försäkring täckning, och det är upp till dig om du bestämmer dig för att betala för de extra premier. Om du väljer att inte köpa denna extra täckning, bara vet att du kommer att vara på kroken för eventuella avgifter till följd av en at-fel olycka som är bortom vad din försäkring täcker.

Steg 3

Colorado bilförsäkringar. Vet de minimikrav krav på täckning.
Colorado bilförsäkringar. Vet de minimikrav krav på täckning.

Bestäm om du kommer att försäkra att alla i ditt hushåll. I Colorado, behöver du inte köpa Bilförsäkringar för alla förare i ett hus. I själva verket är det ganska vanligt att utesluta vissa drivrutiner från en automatisk försäkring (så länge detta uttryckligen anges i försäkringsbrevet). Kom bara ihåg att alla utelämnade förare inte kommer att täckas efter en olycka. Läs på de begränsningar politiska drivrutinen innan du tillåter uteslutna förare att komma bakom ratten.

Steg 4

Vet de fina detaljerna. Köpa täckning Bilförsäkringar i Colorado kräver att du vet några viktiga fakta. Först av allt, är försäkringsbolag tillåts enligt lag, att göra en kreditkontroll på dig innan de erbjuder dig täckning Bilförsäkringar i Colorado. Detta för att se till att du har en bra kredit historia och kan betala dina premier varje månad.

Förstå att Colorado är en skadeståndsgrundande stat. Detta innebär att om du är en på-fel drivrutin i Colorado, kommer du vara tvungen att betala offrets kostnader (inklusive medicin, fordon, förlust av lön, smärta och lidande). Eftersom dessa avgifter kan ofta nå orimliga siffror, är det rekommenderat att du väljer högre ansvar täckning för att täcka dessa möjligheter när du köper Bilförsäkringar i Colorado.