E2a

Hur man knyter soffa fjädrar

Om du har en favorit gammal soffa och du är inte riktigt redo att del med det, överväga att ge den nytt liv genom att retying soffan fjädrarna. Detta projekt kommer att ta tid, särskilt om det är första gången för att ta itu ett sådant här projekt. En tapetserare tar flera år att behärska detta.

I grund och botten är ett sätt att knyta soffa fjädrar med hjälp av en kryddnejlika hitch knut. Processen upprepas per skruvfjäderkropp hela sätet, vilket är varför det är tröttsamt arbete. Så här knyter soffa fjädrar.

Hur man knyter soffa fjädrar. Få stolen du vill arbeta med och har en tydlig plats där du kommer att arbeta.
Hur man knyter soffa fjädrar. Få stolen du vill arbeta med och har en tydlig plats där du kommer att arbeta.

  1. Få stolen du vill arbeta med och har en tydlig plats där du kommer att arbeta. Se till att sätta på lite workman handskar, eftersom du kommer att behöva för att skydda händerna. Du behöver också tång och sax för att klippa av de gamla fjädrarna.
  2. Ta bort klädseln och stoppningen på stolen du arbetar med. Mät höjden av den gamla fjädern så att du vet hur mycket komprimering du behöver när du knyta den tillbaka. Ta bort de gamla fjädrarna, sadelgjord och gamla spikar. Detta kommer att lämna dig med bara ramen av stolen.
  3. När du gör detta måste varje rad av fjädrar bestå av en sammanhängande garn. Dessutom, när den är klar, bör garnet vara tätt utan släck och fjädrarna skall kunna fjädra rakt upp och ned jämnt för att möjliggöra komprimering.
  4. Mät djupet eller sätet, från framsidan till baksidan och multiplicera den siffran med fyra. Detta är längden på garn du behöver.
  5. Stagger spik eller stoppning please på fram-och baksidan ram av stolen, sätta två spikar i ryggen och tre i fronten. Kör inte spikarna i hela vägen. Säkra en ände av garnet på ena änden av spiken med en kryddnejlika hitch knut och hammare den igenom. Du kommer nu att trä tråden bak och fram, senare från sida till sida och sedan diagonalt på varje sida. Det är därför det kallas en 8 sätt garn. Detta ger den säkraste stöd. När du flyttar snöre, hoppar den runt varje vår.
  6. Att knyta fjädrarna på snöre, måste du göra en kryddnejlika hitch knut. För att göra det, ögla garnet runt våren. Linda garnet under våren dra sedan tillbaka upp och ned den med den första slingan bakom. Placera den högra sidan av garnet under vänstra sidan av garnet, som bildar ett X och dra den vänstra sidan för att säkra den. Klicka på denna länk för att se en animering: animatedknots.com .
  7. Upprepa processen för alla fjädrar. När du är klar, är varje fjäder ordentligt ansluten till våren bredvid.

Detta projekt tar ett tag men när du får kläm på det

Detta projekt tar ett tag men när du väl fått kläm på det, kommer du att se att det kan göras med lite tålamod och ansträngning. Om du tycker det här projektet är för överväldigande, än överväga att stolen eller soffan i en professionell, men vara beredd att betala premien. Din sista utväg är att kasta ut den och köpa en ny. Valet är ditt.