E2a

Hur man knyter fjädrar

Kopplingsförbehåll klädsel fjädrar kan vara en komplicerad affär

Kopplingsförbehåll klädsel fjädrar kan vara en komplicerad affär, och det är en färdighet som tar år att perfekt. Spiralfjädrar bör knytas ordentligt för att hindra dem från att röra sig i sidled ur position, med fasthet av fjädern fastställandet av komprimering som behövs när knyta dem. Fjädrarna måste också knytas till samma höjd så att deras expansion uppåt är begränsad. Om du menar allvar med att lära sig konsten att knyta fjädrar, här är en enkel guide i att göra det:

  1. Förbered material: spring surrningsgarn, linjal, skyddshandskar, sax, hammare, nubb våren, papper och penna.
  2. Ta bort tyget och stoppning. Mät höjden på fjädrarna innan du tar bort de befintliga banden att avgöra hur mycket att komprimera dem med nya band. Om fjädrarna har olika höjder på grund av slitage, beräkna medelvärdet. Mät avståndet över ramen på längden och tvären också, och skriva ner det.
  3. Häng de gamla banden en vid en tidpunkt. Använd handskar för att förhindra skador från vassa kanter. Fortsätt ner varje rad tills du når den sista, dra sedan ut de gamla stift.
  4. Avskilja en bit tråd för den första raden av fjädrar. Garnet längd bör vara fyra gånger längden av den bakre skenan till den främre skenan. Det bör finnas en bit av tråd för varje längden och tvären raden av fjädrar.
  5. Hammare två spår i ramen för varje rad. Anpassa dem till mitten av fjädrarna. De stift ska vara en centimeter från varandra och inbäddade bara halvvägs in i ramen.
  6. Knut en kryddnejlika hitch vid ena änden av garnet. Loop detta runt uppsättningen stift hamra sedan nubb hela vägen, fastställande av garnet på plats.
  7. Tryck ner kanten på fjädern närmast nubb sedan loop den långa änden av garnet runt den övre delen av våren. Dra garnet och knyta den till toppen av fjädern med en överhandsknop, knyt den andra sidan av våren med en annan överhandsknop. Arbeta dig ner raden tills du kommer till förra våren. Dra garnet att komprimera hela raden av fjädrar till den nödvändiga höjden. Håll garnet spänd genom hela kopplingsförbehållet processen och fäst den på ramen med en annan uppsättning stift. Trimma överflödigt garn.
  8. Upprepa processen med nästa rad av fjädrar tills du kommer till sista raden och sedan göra samma sak för varje kolumn av fjädrar. Det får inte finnas något slack i garnet vid någon punkt när någon rad av fjädrar är helt knuten.
  9. Ersätt stoppning och tyg. Testa resultatet för jämnhet.

Hur man knyter fjädrar. Ta bort tyget och stoppning.
Hur man knyter fjädrar. Ta bort tyget och stoppning.

Var beredd att göra om banden flera gånger tills du får den metod rätt. En fjäder är i rätt läge när den står rakt, även om toppen av kanten fjädrarna kan bli sned. Använd alltid våren garn för detta arbete. Stressa inte ditt arbete, eftersom detta kommer att påverka livslängden på din stol eller soffa. Och slutligen, att förfoga över gammalt material på rätt sätt och stoppa undan de verktyg och material.