E2a

Hur man kasta en NFL utkast parti

Professionell fotboll är gammal

Professionell fotboll är gammal. Så gammalt att det har sina rötter tillbaka till 1892, men det är den typ av "gamla" som fängslar miljontals människor runt om i världen. Tillbaka i lokal jord, är National Football League, mer populärt kallad NFL är en av de mest hett förväntade och följde professionell idrott i Europa. Kanske en av de mest bevakade visar bortsett från Super Bowl är NFL valomgången. Det är en så het biljett att det inte är ovanligt att familjer och vänner för att träffas för en NFL Utkast part. Om du vill kasta en, här är hur det görs.

  • Reservera ett datum som är godtagbar för dina gäster. Detta innebär att du måste se till att det datum du har i åtanke faller på dagen av NFL Utkast: inte före eller efter, men på datumet. Inte bara bör datumet sammanfaller, bör du också se till att dina gäster får en inbjudan (text, e-post eller telefonsamtal) en månad eller veckor innan evenemanget. Genom att göra den dag partiet känt i förväg, är du säker på ett ganska stort antal deltagare till festen.
  • Planera en baklucka meny. Detta kommer inte att innebära en hel del hårt arbete från din sida eftersom en baklucka meny innebär att du ska tjäna okomplicerad, enkel och läcker mat som gästerna kan äta med händerna. Du kan tjäna skålar av chips och dipp, dumplings, grill, hamburgare, pommes frites, lökringar och andra livsmedel som är lätta att förbereda och äta.
  • Ha en svalare fylld med iskall öl och läsk. Eller vad du har i åtanke för dina gäster att SUPA medan du tittar på NFL formulerar.
  • Samla NFL material Förslag läsning. Eftersom detta är en så stor händelse, kommer du inte svårt sätta att hitta tidskrifter och tidningsartiklar om NFL utkast. Få en sammanställning går och placera dessa läsmaterial på ett soffbord för gäster att läsa och spekulera om. Dessutom kan du slinka in en DVD sammanställning av de största NFL utkast och ögonblick genom tiderna att göra konversationen livligare.
  • Ställ upp mer än en TV och radio. Dina gäster kommer att flytta runt en hel del under direktsändning av NFL formulerar. Om du har mer än en tv hemma, stänga alla TV-apparater på så att dina gäster inte missar något när du flyttar runt ditt hem. Konfigurera radioapparater i badrummet och vrid till radiostationen som täcker levande NFL formulerar.
  • Uppmuntra dina gäster att använda datorn. I det fall några av gästerna är borta om de namn som plockas eller handlas för förslaget, kan de mycket enkelt leta upp dem på Internet för att samla information.
  • Bär party hattar och NFL tröjor. Partyhattar med fotboll designer gör en bra huvudbonad för partiet. Om du har fans hardcore fotboll i din gästlistan, uppmuntra dem att bära deras favorit lagets tröjor. Det kommer att öka spänningen i ett NFL Utkast fest för alla vänliga retas och bantering som kommer resultat från den.


Hur man kasta en NFL utkast parti. Reservera ett datum som är godtagbar för dina gäster.
Hur man kasta en NFL utkast parti. Reservera ett datum som är godtagbar för dina gäster.

Den bästa delen av denna del bortsett från samhället och maten är den avslappnade atmosfären i partiet. Detta är en fest där dina gäster kan bara klä ner och vara sig själva! Vem vill inte det?!