E2a

Hur man kan titta på en film trailer

Det fanns en tid som det enda sättet du kan titta på en film trailer var genom att besöka din lokala biograf. Filmtrailers visas före huvudbilden och ge scener och beskrivningar av filmer som kommer ut senare under året. När filmer kom till hemvideo var filmtrailrar watchable på DVD och videoband. Dessa dagar är det ännu enklare att titta på filmtrailers genom att leta efter dem på nätet.

Hur man kan titta på en film trailer. I varje fall.
Hur man kan titta på en film trailer. I varje fall.

Det finns webbplatser som helt ägnades åt att titta på filmtrailers. Du kan göra en sökning på en sökmotor som Google genom att skriva orden "filmtrailers" för att hitta webbplatser fyllda med dessa vagnar. Apple.com , till exempel, har en enorm lista över filmtrailrar kan du titta på datorn eller en enhet som en iPod. Comingsoon.net , Netflix och RottenTomatoes är alla film-relaterade webbplatser som låter dig titta på en online-filmtrailer.

De flesta filmer dessa dagar har webbplatser som skapas bara för själva filmen. Webbplatsen ger information om filmen, såsom regissör och stjärnor. Det kommer att finnas bilder och andra klipp från bakom kulisserna. Dessutom kommer filmtrailrar att läggas till platsen. Så är en annan metod för att hitta och titta på en film trailer för att söka efter filmens webbplats och kontrollera de olika filmtrailers postat där.

Youtube är också ett bra ställe att hitta filmtrailers. Många filmmakare lägga upp sina filmtrailers det första att nå det stora antalet Internetanvändare. Du kan söka YouTube med namnet på filmen och du kommer ofta hitta många filmtrailers för samma film. Många filmbolagen släpper flera filmtrailers så att du har en hel del att titta på eller välja från när du gör din sökning efter filmtrailers på YouTube. Vissa filmstudior gör nu filmtrailers tillgängliga på andra sociala nätverkssajter som Facebook eller MySpace.

I varje fall

I varje fall, när du hittar filmtrailern du vill titta du vanligtvis behöver bara klicka på "play"-knappen som normalt ligger strax under rutan eller skärmen där filmtrailern visas. Ibland kan du behöva slicka på den stora "play"-knappen i mitten av den lilla skärmen där filmtrailer visas. Filmen trailer kommer då att spela i rutan som du kan anpassa för att fylla skärmen om du vill.