E2a

Hur man kan främja musik i butikerna

Att få människor att köpa din musik måste du främja det

Att få människor att köpa din musik måste du främja den. Detta gäller särskilt om du inte är anslutna med stora inspelning etiketter som tar på sig ansvaret för att främja din musik. Att få människor att känna och köpa dina låtar, främja din musik i butikerna. Här är några sätt att hjälpa dig att sälja din musik lättare.

  1. Ring upp musikaffärer Få en butik listan musik att göra din marknadsföring,. Hitta dessa listor i gula sidorna och kataloger. Du kan hitta musikaffärer genom att göra en sökning i sociala nätverk eller titta i online-grupper. Kontakta ägare musikaffär och fråga om du kan marknadsföra din musik i sina butiker. Om de inte vet du att mycket ännu, presentera dig och säga något om din musik. Om du får deras godkännande, träffas personligen och ha en diskussion kring betalningar och krav.
  2. Ordna för CD signering. Människor vill äga en CD som signerade av den person eller personer som gjort låtarna i den. När du registrerar CD-skivor, vara vänlig mot människor och få dem att känna att köpa din CD är en bra idé. Anpassa dina meddelanden och lämna den mot dem som du ger en gåva. På så sätt, säger de alla sina vänner om dig och ge positiva recensioner om din musik.
  3. Sätta upp affischer. Du får inte vara i musikaffär hela tiden för att marknadsföra din musik, så låt affischer göra jobbet åt dig. Skapa en unik affisch med en lista över dina låttitlar. Använd catchy typsnitt, färger och mönster. Placera din affisch i en mycket synlig plats, helst nära den plats där dina CD-skivor finns. Gör detta i varje musikaffär du marknadsföra din musik i.
  4. Ge bort objekt. Om du ger bort saker med ditt namn och din musik på det, människor ständigt påminns om dig när de använder den. Ge bort eller sälja saker som t-shirts, klistermärken, musmattor och liknande. Gör dessa poster användbara, attraktiv eller båda att göra dem vill få grejer.
  5. Har butiken spela din musik. Gör folk hör din musik genom att låta butiken spela det via högtalarna. Nämn låttitel, album namn och ditt band före och efter låten. Från tid till annan, säga att dessa låtar säljs i musikaffär de befinner sig i.
  6. Fördela flygblad. Ge flygblad till människor som inte har tid att titta på affischer eller lyssna på din musik som spelas i butikens högtalare. Dessa flygblad måste ha en lista över dina låtar, ditt band namn och de platser där du säljer dina CD-skivor. Ge dessa människor som är shopping för musik i butiken och till dem som passerar genom musikaffär utan att ange.
  7. Erbjud din musik med rabatt. Locka människor att köpa din musik genom att erbjuda dina cd-skivor med rabatt. Att göra fler människor kommer till musikbutiken, ge ytterligare rabatter när CD köps i en grupp. Om de har köpt massor av cd-skivor, slänga i en fri objekt också.
  8. Snacka om din musik. Gör folk vet vad som är intressant om din musik. Ge några trivia eller användbar information om dina låtar att fånga dina lyssnare uppmärksamhet. Vara intressant och undvik tråkiga dem. Fastnar inte till ett visst ämne, utan prova en mängd olika saker att prata om, så att du lockar en mängd olika människor.

Hur man kan främja musik i butikerna. Ring upp musikaffärer.
Hur man kan främja musik i butikerna. Ring upp musikaffärer.

Agera fint och vara underhållande för människor när man vill främja din musik i butikerna. Aldrig vara påträngande eftersom ju mer du tvinga folk att köpa din musik, desto mer att de vill lämna platsen. Låt dem njuta av din musik till en punkt att de köper dina CD-skivor.