E2a

Hur man kan förbättra dina vanor matinköp

Shopping för dina matvaror kan tyckas vara en enkel rutin

Shopping för dina matvaror kan tyckas vara en enkel rutin. Eftersom allt du behöver göra är det hänvisar till en inköpslista och gå runt för att få livsmedelsbutiker objekt på din lista, är aktiviteten uppenbarligen en no-brainer. Tja, ändra ditt sätt att tänka. Shopping för dina matvaror kräver vissa färdigheter, eller mer korrekt, några bra vanor. Om du inte iakttar goda vanor matinköp, kan du få betala mer när du kommer till räknaren. Kort sagt, beror dina matkostnader mycket på dina goda vanor matinköp. Här är några sätt på hur du kan göra din nästa resa till livsmedelsbutiker mer ansvarsfullt:

Hur man kan förbättra dina vanor matinköp. Schemalägg din vecka matinköp.
Hur man kan förbättra dina vanor matinköp. Schemalägg din vecka matinköp.

  • Schemalägg din vecka matinköp. Välj en lämplig dag och tid för dig att handla dina matvaror. Du kanske vill förankra dina andra sysslor runt din vanliga livsmedelsbutik besök. Efter ett schema eliminerar impulsköp. Allt du behöver göra är att hålla sig till din lista och din budget. Ingen fuzz. Du kan också spara på din gas och ansträngning.
  • Gör din matinköp när det är lågsäsong. Genom att göra detta, du ger faktiskt själv lite bekvämlighet. Du kan definitivt handla in och ut enkelt. Du kanske vill shoppa när det är riktigt tidigt på dagen eller när det är sent på natten. Du bör undvika att gå till livsmedelsbutiker på helgerna. Det är verkligen den mest trafikerade och kan fördröja din shopping schema.
  • Låt inte ditt barn tagg tillsammans med dig. Om det finns ett sätt du kan hålla dem hemma, gör det. Detta är verkligen en praktisk rörelse, speciellt när dina barn är riktigt unga och små. De kan även orsaka viss distraktion. Bortsett från detta, de har en tendens att be om något, driver du att köpa saker impulsivt. Vad värre är, eftersom de påverkar din koncentration på att slutföra din uppgift, kan du hamna glömmer att köpa viktiga livsmedelsbutiker objekt i din lista. Att gå tillbaka till livsmedelsbutiker kan verkligen vara en olägenhet.
  • Har en lätt eller en hel måltid innan du går till livsmedelsbutiker. Om du har en hungrig mage, kan du lätt frestas att få något - ett bröd, en paj, en burgare. Naturligtvis är detta en extra kostnad. Din uppgift är att köpa dina matvaror, att inte äta något som du tycker om.
  • Lär dig några shopping-trick. När du letar efter objekt att köpa, inte bara titta inom din ögonhöjd. Du kanske vill kolla in produkter som visas ovanför eller nedanför. De som du enkelt kan se i ögonhöjd är oftast dyrare. Genom att följa denna enkla tips, få dig att förbättra din shopping vana.

När det är din tid att gå till livsmedelsbutiker

När det är din tid att gå till livsmedelsbutiker, ta inte för mycket kontanter. Det kan fresta dig att köpa något extra, kanske något som du egentligen inte behöver. Du bör också lämna ditt kreditkort. Idén om att dra det kan driva dig att få något som inte i din inköpslista.